Veilig mailen in 2017 e.v.

De technologische mogelijkheden van vandaag en de ontwikkelingen van morgen vragen om moderne manieren van communicatie in het bedrijfsleven en dus ook de advocatuur. Bedrijven dienen zich steeds meer aan te passen naar de moderne technische cultuur. Met de toenemende bedreigingen vanuit internet, vormt e-mail daarbij steeds meer een risico voor de veiligheid en vertrouwelijkheid van privacygevoelige informatie. Aangetekend Mailen is het antwoord op de behoefte aan een veilige maar gebruiksvriendelijke en betaalbare e-mailomgeving.

Gemak zonder gedoe
Met Aangetekend Mailen kunt u in uw vertrouwde e-mailomgeving op een veilige manier e-mailberichten verzenden. Niet alleen rechtstreeks naar andere bedrijven en instellingen, maar ook naar zelfstandige professionals en zelfs burgers, die de berichten eenvoudig en kosteloos kunnen lezen en beantwoorden. Ontvangers van de aangetekende mail hoeven geen nieuwe software te installeren. Dat maakt Aangetekend Mailen een uiterst laagdrempelige oplossing, die ook nog eens scherp is geprijsd.

Informatieveiligheid als kernwaarde
Met Aangetekend Mailen wordt het verzenden van een veilige mail net zo gemakkelijk als het verzenden van ‘gewone’ mailberichten. De dienst waarborgt de vertrouwelijkheid en integriteit van vertrouwelijke gegevens door zowel het transport als de opslag van informatie streng te beveiligen. Dat gebeurt allemaal binnen de betrouwbare eigen infrastructuur van Aangetekend Mailen en dus niet op het openbare internet.

Veiligheid die voorziet in een behoefte
Aangetekend Mailen is ontwikkeld op basis van behoeften en inzichten van verschillende bedrijven, van groot tot klein. Informatieveiligheid bij het gebruik van e-mail bleek daarbij een belangrijk aandachtspunt. Het is immers moeilijk om de veiligheid en vertrouwelijkheid van gegevens te borgen als (een deel van) het mailverkeer via het openbare internet loopt. Voor klanten van Aangetekend Mailen blijft al hun mailverkeer binnen de streng beveiligde, ISO27001 gecertificeerde servers en datacenters van Aangetekend Mailen.

Veilig gedrag als makkelijkste optie
Hoe goed de technische beveiliging ook is, informatieveiligheid is ook een kwestie van menselijk gedrag. Juist daarom is Aangetekend Mailen ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid. Medewerkers kunnen gewoon gebruik blijven maken van hun vertrouwde e-mailprogramma en hoeven hun mailgedrag dus niet te veranderen. U kiest ervoor of alle mail automatisch veilig wordt verzonden of dat een medewerker met één muisklik het verschil maakt tussen ‘veilige’ en ‘normale’ mail.

Voordelen op een rij

  • Verzenden van veilige mail vanuit een vertrouwd e-mailprogramma
  • Veiliger communiceren zonder gedragsverandering
  • Geschikt voor gebruik met één tot duizenden accounts
  • Eenvoudig, flexibel en scherp geprijsd.

Balieplus-aanbod Aangetekend Mailen:

Jaarabonnement:

  • € 45,- (excl. BTW) per jaar
  • 50 aangetekende mails per jaar
  • 1 geautoriseerd email adres
  • Plug-in voor Outlook 2007 t/m 2013
Meer informatie