Q4 release Aangetekend Mailen

Deze week wordt de nieuwste release van Aangetekend Mailen uitgerold.

De meest belangrijke wijzigingen zijn:

  • Dashboard: uitbreiding van de zoekfunctie, mogelijkheid om meerdere statussen te kiezen en keuze voor standaardfilters
  • Dashboard: Exportmogelijkheid van de zoekresultaten naar bv. Excel
  • Leesbevestiging optioneel uitschakelen
  • Beveiligingsupdate: Randomizer toegevoegd
  • Afzenderaankonding aangepast naar no-reply
  • Tijdstipherinnering instelbaar

Nieuw statusfilter
Zoals in de afbeelding hierboven te zien is bevat de nieuwe release een nieuw filter. Met dit nieuwe filter is het mogelijk om meerdere statussen te selecteren.

No-reply
Met de nieuwe release zullen alle e-mails die verstuurd worden naar de ontvangers uit naam van no-reply worden gestuurd.

Herinneringen
In het verleden maakten we gebruik van een extra dag bij het versturen van een herinnering. Deze extra dag is eruit en daarvoor in de plaats is er nu de mogelijkheid om het verzendmoment aan te passen.

Serviceplein
Is de handleiding die u bij de hand heeft nog wel de laatste versie? Om hier snel achter te komen heeft Aangetekend Mailen een Serviceplein opgezet. Hier kunt u de laatste versie van al onze software en handleidingen vinden. Raadpleeg uw contactpersoon voor uw eigen account.

 

Bent u benieuwd wat Aangetekend Mailen nog meer kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons ook altijd contacten als u vragen heeft over de nieuwe release.

Hoe werkt Aangetekend Mailen?