Bij BaseNet zijn we constant bezig om onze software nog beter te maken en van nóg meer opties te voorzien. We zijn daarom ook trots om te kunnen aankondigen dat we door middel van samenwerkingen 4 nieuwe features kunnen toevoegen. Welke dat zijn leest u in deze nieuwsbrief. Daarnaast komen we nog even terug op onze koppeling met Microsoft Office 365. Altijd als eerste op de hoogte zijn van alle updates rondom BaseNet? Volg ons dan op onze social media kanalen!

Mollie Payments
Maak het gemakkelijker voor uw cliënt om uw facturen te betalen. Met een paar muisklikken betaalt uw cliënt voortaan eenvoudig en snel online. Met de Mollie integratie betaalt uw cliënt dus gemakkelijker en sneller!
Met het handige Mollie dashboard kunt u alle overboekingen inzien. Het is vanaf nu mogelijk om u in te schrijven voor de Mollie koppeling!

BaseNet Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen
Naast de integratie met Mollie hebben we nog een indrukwekkende nieuwe feature waar we achter de schermen druk mee bezig zijn. BaseNet gaat namelijk samenwerken met ValidSign en AiOpener om digitaal ondertekenen vanuit BaseNet mogelijk te maken. Het digitaal ondertekenen wordt uitgevoerd door middel van een Word plug-in. Hiermee is het mogelijk om via een paar eenvoudige stappen uw klanten een document te laten ondertekenen. Geen gedoe meer met uitprinten, opsturen en weer inscannen of documenten die kwijt zijn geraakt. Deze manier van digitaal ondertekenen via een Word plug-in is wettelijk geaccepteerd en beschikbaar in diverse landen. Het is vanaf nu mogelijk om u via sales@basenet.nl aan te melden voor digitaal ondertekenen.

Aangetekend Mailen
Deze functie binnen BaseNet zal u heel wat tijd en geld besparen, en wie wilt dat nou niet?! Door middel van de aangetekend mailen koppeling is het mogelijk om aangetekende e-mails te versturen en ontvangen. Geen gedoe meer met brieven op de post doen en maar afwachten of alles goed gaat. Met aangetekend mailen verstuurt u met een aantal klikken een rechtsgeldige e-mail en ontvangt u een notificatie zodra de ontvanger de mail heeft geaccepteerd en geopend. Met aangetekend mailen verstuurt u snel, eenvoudig en veilig brieven waar u anders veel meer tijd aan kwijt zou zijn. Een echte musthave voor elke advocaat dus!

Microsoft Office 365 online

Hij bestaat al een tijdje maar dat betekent niet dat we er minder trots op zijn: de documenten koppeling in BaseNet met Microsoft Office 365 online. Door middel van deze koppeling is het mogelijk om documenten direct online te openen en te bewerken. Hierdoor kan er bijvoorbeeld vanaf meerdere computers tegelijk in één Word-document samen worden gewerkt. Microsoft voldoet aan de Europese privacy voorwaarden voor de opslag van gegevens en is daarmee een zeer betrouwbare partner voor BaseNet en onze klanten.

eVerbinding
Door de integratie met eVerbinding is het voor BaseNet gebruikers heel eenvoudig om zich aan te sluiten op het open en veilige Europese e-facturatie netwerk Simplerinvoicing/PEPPOL. U meldt zich aan bij het eVerbinding platform en kiest daar BaseNet als softwarepakket, hierna wordt automatisch verbinding gemaakt tussen de softwareoplossingen. Met de koppeling met eVerbinding worden de inkomende facturen klaargezet als boekingsvoorstellen, die gemakkelijk omgezet kunnen worden als boekingen in het inkoopboek.
De bijgevoegde PDF factuur zorgt tevens voor een compleet digitaal inkoopboek.
Met eVerbinding als partner zetten we een volgende stap in het zo efficiënt en veilig mogelijk verwerken van uw kantooradministratie en kunt u uw papieren inkoopboek vaarwel zeggen!
BaseNet
BaseNet