U wilt dat uw kantoor tijdens de vakantieperiode telefonisch goed bereikbaar blijft? Geen probleem! SecretariA neemt graag uw telefoon tijdens de zomerperiode aan.

SecretariA neemt al 25 jaar de telefoon aan voor veel zakelijke dienstverleners in Nederland. Inmiddels besteden veel advocatenkantoren en andere juridische dienstverleners hun telefonische bereikbaarheid aan ons uit. Onze medewerkers staan uw cliënten vriendelijk en professioneel te woord. Wij nemen niet alleen de telefoon aan, maar doen er alles aan om uw cliënten verder te helpen. Wij luisteren goed en stellen de juiste vragen. Uiteraard zijn wij vertrouwd met het juridische jargon. Wij noteren de gegevens en sturen deze direct per e-mail of sms aan u door.

Ervaar deze zomer ook de dienstverlening van SecretariA. Wij zijn ervan overtuigd dat u na de vakantieperiode enthousiast bent. Bovendien ontvangt u als Balieplus-lid een aantrekkelijke korting van maar liefst 15% op onze vakantieabonnementen!

Aanbieding:

Telefoonbeantwoording zonder abonnement Normaal
tarief
Balieplus
tarief
Per gesprek
Vakantie abonnement (2 weken) € 85,00 € 72,25 € 2,85
Per dag € 13,20 € 11,22 € 2,85

Naast de telefoonservice biedt SecretariA nog een scala aan secretariële diensten voor de advocatuur. Kijk op onze website voor het gehele aanbod.

Bekijk aanbod Secretaria