Een pak voor die ene ‘special occasion’. Een outfit voor een alledaagse ‘casual Friday’. De tailors van I am Luigi stellen voor iedere man de ideale garderobe samen. Met op maat gemaakte essentials die perfect passen bij jouw lichaam én lifestyle. Of het nou een scherp gesneden pak of een relaxte jeans is. Een paar suéde loafers, leren gesp schoen of een comfortabele sneaker.

Voor ons is iedereen die I am Luigi draagt een ambassadeur. En dus is het onze missie om precies datgene te maken wat jou op het lijf is geschreven. Wat jij in de kast wilt hangen, kunnen wij voor je maken. Op maat. Tot in detail. En met de allergrootste zorg. Comfort vinden we net zo belangrijk als de juiste looks. Naast het aanbieden van verschillende outfits kan ieder design naar wens verrijkt worden met tal van afwerkingen. Het draait daarbij immer om kwaliteit en details. Zo werken we met de betere Engelse en Italiaanse stofwevers en produceren vrijwel uitsluitend in Europa.

Deze zomer wel een colbert jasje dragen en het tegelijkertijd niet te warm hebben? Dat kan. I am Luigi heeft een ‘’deconstructed’’ jasje in de collectie waarbij zoveel mogelijk lagen uit de constructie zijn gehaald zoals bijvoorbeeld de voering en canvas. Dit draagt comfortabel en heerlijk koel. Natuurlijk te maken van iedere gewenste stof.

I am Luigi staat voor kwaliteit en gemak. Je bent van harte welkom voor een meetsessie in onze winkel, maar we komen net zo graag langs op locatie. Thuis, op kantoor of waar dan ook. Onze tailors zijn beschikbaar op een moment dat het jou uitkomt, op afspraak omdat we graag de tijd voor je nemen.

I am Luigi
Bekijk het balieplus-aanbod