Help mee, vul de enquete in en ontvang een gratis spyslide!*Splide open

Dat een Balieplus-lidmaatschap aantrekkelijk is voor een advocatenkantoor is tegenwoordig niet echt een verrassing meer. Met een breed scala aan kortingen die het leven van een advocatenkantoor makkelijker en voordeliger maken is er voor elk advocatenkantoor voordeel te behalen met het lidmaatschap.

Minder bekend zijn de persoonlijke voordelen die een Balieplus-lidmaatschap (van het kantoor) advocaten biedt. Denk hierbij aan korting op zorgverzekeringen en andere verzekeringen voor thuis, of aantrekkelijke kortingen op het gebied van telecom en kleding. Balieplus heeft de ambitie om deze persoonlijke voordelen verder uit te breiden, zodat jij in het dagelijks leven nog meer voordeel hebt van het Balieplus-lidmaatschap.

Daarom zijn wij benieuwd naar jullie interesses. Welke korting zou jou het meest aanspreken? Help mee en vul de vragenlijst in. We hopen in het einde van het jaar de resultaten en een aantal aantrekkelijke nieuwe kortingsregelingen te kunnen introduceren.

*Voor het toezenden van een spyslide vragen we om je contactgegevens. Daarnaast geldt deze actie alleen voor advocaten en medewerkers van advocatenkantoren

Persoonlijk voordeel

Interesse

Graag horen we in welk soort voordeel u het meeste interesse heeft. Geef van de volgende onderwerpen aan of u interesse heeft. Hierbij is 1 geen interesse en 5 veel interesse.
Wat vindt u van de ambitie van Balieplus om meer persoonlijk voordeel te bieden? *
Ik ontvang graag een gratis spyslide *
Akkoord gebruik gegevens *