Balieplus is sinds 2018 trotse sponsor van het enige event voor de zelfbewuste advocaat en notaris. Voor de 2019 editie van De Zaak op Orde heeft Legal Business World een special gemaakt.

In deze editie staan sprekers die inspireren, en in korte krachtige legal powertalks de verbinding leggen met de praktijk. Zij vertellen over de persoonlijke keuzes in hun vak en wat de gevolgen hiervan zijn. Weten waar je goed in bent, het meeste plezier van krijgt en waar je het meest in gewaardeerd wordt. Een cliché wellicht maar er aan vast houden is vaak een uitdaging. We zijn trots op wederom een bijzonder line-up van sprekers te mogen verwelkomen. De onderwerpen zijn actueel en
gaan over hoe je als mens in een organisatie kennis kan laten renderen. Denk aan authenticiteit op de werkvloer, onboarding, het recht van empowerment, praktijk bouwen en balanceren tussen de korte en lange termijn, mediation in de advocatuur. Het verschil tussen niche en corporate keurslijf. Robuuste keuzes maken en focus te houden om collectieve doelen te realiseren.

Tussen de powertalks organiseert Law4ce een Netwerk Breakout discussies waarin je in kleine groepen gericht in contact komt met andere deelnemers, sprekers, sponsoren en organisatoren. Zien wij u ook de 10e oktober?

Lees special online
download pdf
Direct aanmelden voor de Zaak Op Orde