U heeft zich de afgelopen tijd ongetwijfeld verdiept in het opnieuw afsluiten van uw zorgverzekering. Misschien heeft u hierbij wel gebruik gemaakt van de Balieplus-korting op de zorgverzekering van 2020?

Wist u dat u naast korting op uw zorgverzekering ook kunt profiteren van korting op andere privé verzekeringen zoals woonhuis- en inboedelverzekering, autoverzekering en wettelijke aansprakelijkheidsverzekering?

Omdat de verzekeringen collectief zijn ingekocht via onze partner Aon betaalt u veel minder dan bij een individuele verzekering.

Pluspunten

  • scherpe premies
  • 24/7 uw verzekeringszaken regelen
  • vrije keuze uit het pakket verzekeringen
  • snelle schadeafwikkeling
  • gratis arbeidsvoorwaarde die werkgevers geen tijd kost
Aon

Via mijn werk verzekeringen worden aangeboden door Balieplus in samenwerking met Aon. Aon onderhandelt met diverse verzekeraars om de beste voorwaarden en hoogste kortingen te krijgen. Dit doet Aon exclusief voor Balieplus en andere aangesloten werkgevers, waardoor u profiteert van collectief voordeel op de premies.

Berekend direct uw premie(voordeel)