Lexpo viert op 20 en 21 april 14 en 15 september zijn vijfde verjaardag op een gloednieuwe locatie dicht bij het bruisende centrum van Amsterdam! Na vier volledig uitverkochte edities is het duidelijk dat Lexpo zich heeft gevestigd als het meest prestigieuze continentale Europese juridische innovatie-evenement, met de perfecte balans tussen informatieve sessies, commerciële aanwezigheid en voldoende netwerkmogelijkheden.

Waarom Lexpo bezoeken?
Netwerken met de Lexpo-sprekers en panelleden, uw collega’s uit de juridische industrie en tientallen leveranciers van innovatieve legaltech-producten en -diensten. Er zijn volop mogelijkheden om te ontspannen en een praatje te maken: tijdens de ochtend- en middagpauzes, terwijl u geniet van de uitgebreide lunchbuffetten, tijdens de verfrissende borrel of tijdens het originele netwerkdiner in foodmarketstijl!

Leer over de nieuwste innovaties en ontdek hoe nieuwe oplossingen u en uw bedrijf naar het volgende niveau kunnen brengen. Ontdek waar onze legaltech startup partners aan werken en hoe hun oplossingen uw activiteiten kunnen stroomlijnen. Bespreek prangende kwesties tijdens rondetafelsessies en ontdek hoe andere bedrijven succesvolle projecten aan het bedrijf hebben geleverd.

Veel plezier! Lexpo-bezoekers weten dat ze de beste ervaring kunnen verwachten: topsprekers, interactieve sessies, actuele thema’s, hoogwaardige catering en meer dan genoeg entertainment.

Legal Ops

Het optimaliseren van de levering van juridische diensten is van cruciaal belang voor goed presterende juridische afdelingen. Voor externe adviseurs is kennis over hoe deze optimalisatie kan worden bereikt van onschatbare waarde voor het versterken van de relatie. Op Lexpo’20 hoort u hoe innovatieve juridische afdelingen werken, leert u van hun leiders en ontdekt u de nieuwste trends, innovaties en technologieën die u zullen helpen een sterke duurzame effectiviteit en sterke duurzame relaties te vergroten!

LegalTech

In de afgelopen jaren is een steeds groter aantal legaltech-applicaties en -diensten gelanceerd door een gelijk aantal (startup) bedrijven. De overgrote meerderheid van deze toepassingen zijn puntoplossingen, waarmee een klein maar specifiek probleem in de rechtspraktijk wordt opgelost. Hoe kunnen advocatenkantoren en interne juridische afdelingen strategieën formuleren over hoe om te gaan met de overweldigende hoeveelheid beschikbare nieuwe tools, hoe de juiste keuze te maken tussen concurrerende producten en hoe gebruikersacceptatie en algemeen succes te garanderen?

Cybersecurity – de menselijke factor

Vorig jaar was cybersecurity een van de Lexpo-thema’s en we hebben manieren benadrukt om de beveiliging te verbeteren en iedereen gelukkig te houden. Dit jaar duiken we diep in de zwakste schakel van de beveiligingsketen: jij! De menselijke factor is een belangrijk aandachtspunt voor advocatenkantoren die hun netwerken en de gegevens van hun klanten willen beveiligen. De meeste cyberaanvallen zijn ontworpen om te profiteren van normaal menselijk gedrag in plaats van fouten in software. Lexpo’20 zal openstaande sessies bieden waarin de modus operandi van sociale ingenieurs worden uitgelegd.

The Legal Workforce

Advocaten, secretaresses en ondersteunend personeel vormen het traditionele personeelsbestand dat advocatenkantoren al tientallen jaren draaiende houdt. Maar recenter, als gevolg van veranderende marktomstandigheden en de vraag van klanten, kan een schat aan nieuwe functietitels worden geïdentificeerd in de juridische sector. Welke rollen zijn vandaag vereist voor het runnen van succesvolle advocatenkantoren en bloeiende juridische afdelingen? En hoe past technologie in het beeld? Op Lexpo’20 krijgt u antwoorden van gerenommeerde experts uit de branche en ervaren HR-experts.

Nieuw bij Lexpo’20
Net als de vorige edities, kun je op Lexpo’20 ’s werelds beste speakers verwachten. Naast de keynotes, paneldiscussies en Q & A-sessies zullen we nieuwe sessieformaten introduceren:

  • Casestudy-presentaties – op Lexpo’19 nodigen we projectleiders uit om te praten over hun innovatieve projecten en hoe deze hebben bijgedragen aan operationele verbeteringen.
  • Fireside chats – een geweldig alternatief voor traditionele presentaties. Luister naar experts uit de industrie die juridische innovatieonderwerpen bespreken.

Dus als u wilt dat uw advocatenkantoor of interne juridische afdeling gedijt in tijden van ongekende verandering voor de juridische sector, dan is Lexpo’20 dat ene evenement dat u niet mag missen!

Lexpo’20:

20 & 21 April 2020

Vanwege het Corona-virus

vindt Lexpo’20 plaats op

14 & 15 september 2020

Amsterdam

Balieplus-leden ontvangen € 50,- korting.
Gebruik promotiecode: balie-lex20

(lidmaatschap wordt na inschrijving gecheckt)

Meer informatie en inschrijven