Interactieve kennissessie met health check: Een gezond bedrijf

Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een financieel gezond bedrijf. Hoewel werknemers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe u dat op een laagdrempelige manier doet, vertelt arbodienst ArboNed tijdens de interactieve kennissessie ‘Een gezond bedrijf’. Hier krijgt u handvatten om te werken aan een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit binnen uw eigen bedrijf. U kunt de sessie in maart 2020 op verschillende locaties gratis bijwonen.

Gratis health check
Nieuwsgierig hoe gezond u bent? Doe dan tijdens de kennissessie de gratis health check. Ze testen uw bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde en berekenen uw BMI. Deze persoonlijke health check geeft u ook een inkijk in het wettelijk verplichtte Preventief medisch onderzoek.

Liever het online webinar kijken?
Lukt het u niet een kennissessie te bezoeken, dan kunt u vanuit huis of werkplek het live webinar volgen op 26 maart van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat u via chat direct vragen kunt stellen aan de experts van ArboNed.

Aanmelden webinar

ArboNed
Data en locaties