De nieuwe lockdown die in ieder geval tot en met 19 januari 2021 geldt, roept veel vragen op bij werknemers en managers. In onze nieuwste gratis whitepaper vind je vragen die HR kan verwachten over corona (én natuurlijk alle antwoorden). Ook blikken we vooruit op vragen over het naderende vaccin.
In deze extra uitgebreide whitepaper komen onder andere de volgende thema’s aan bod: vragen over loon en vergoedingen, vragen over vaccineren , vragen over overwerk en minder werk, vragen over privacy en meer.
Mag je een werknemer bijvoorbeeld verplichten zich te laten vaccineren? En mag je loon inhouden als een werknemer zich niet wil laten vaccineren, corona krijgt en niet kan werken? Mag je medewerkers ontslaan als er door corona te weinig werk is? Download deze extra uitgebreide whitepaper nu gratis!
XpertHR partner Balieplus
Download Whitepaper