Facilitaire Diensten Nederland

Focust u zich op uw ondernemerschap en bedrijfsvoering? Wij zorgen voor lage vaste lasten voor uw kantoor en medewerkers. Ter aanvulling van het reeds bestaande aanbod is Balieplus daarom een partnerschap aangegaan met Facilitaire Diensten Nederland. Facilitaire Diensten Nederland voorziet in primaire voorzieningen (kantoor, energie, telefonie, afvalverwerking, ict, etc) en doet dit voor meerdere grote collectieven, zoals INretail, DA/Dio drogisterijen en Tuinbranche Nederland. Met deze samenwerking zijn wij in staat u volledig te ontzorgen op het gebied van uw kostencontracten.

‘Waardevolle toevoeging aan Balieplus aanbod’

‘De inkoopservice die Balieplus in samenwerking met Facilitaire Diensten Nederland aan kantoren kan bieden is een waardevolle uitbreiding op het bestaande aanbod van Balieplus. Bovendien sluit dit perfect aan op onze doelstelling: het ontzorgen van advocaten en kantoren.’ Aldus Paul Paasschens, directeur Balieplus ‘Dankzij het expertise van Facilitaire Diensten Nederland op het gebied van inkoop bieden wij kantoren een waardevolle extra service en kostenbesparing op een beproefde en succesvolle manier.’

Wat levert dit u op?

Niet alleen kunt u gebruik maken van zeer scherpe inkooptarieven –  u kunt tot wel 40% besparen! – ook wordt u volledig ontzorgd bij de implementatie en het beheer van deze contracten. Zo kunt u zich volledig richten op uw cliënten en neemt Balieplus u het werk van uw het goed inkopen en beheren van contracten uit handen.

Een nieuw uitgebreid pakket aan diensten

Dit zijn de inkoopcontracten waarbij de Balieplus inkoopservice u kan ondersteunen:

Balieplus Energie
Zonder energie staat uw kantoor stil. Het aanbod bestaat uit klein- en grootzakelijke elektriciteits- en gascontracten, zonnepanelen en netbeheerondersteuning tegen zeer scherpe tarieven.

Balieplus Telecom
Optimale bereikbaarheid via mobiel, vaste telefonie of internet is essentieel. Kies bijvoorbeeld uit:
Internet, mobiele telefonie- en data, Hosted Voice – Telefooncentrale in de cloud, vast-mobiel integratie, VPN of telecom hard- en software.

Balieplus Afvalverwerking
Het afval van uw kantoor moet goed en professioneel worden opgehaald en vernietigd. Er zijn onder andere abonnementen en afroepdiensten voor bedrijfsafval, papier en karton, vertrouwelijk papier en archiefvernietiging.

Balieplus Office & Work Solutions
Via de webshop kunt u ruim 8.000 kantoor en huishoudelijke artikelen bestellen. Vandaag besteld, morgen in huis. Het assortiment bestaat uit papier en enveloppen, kantoorartikelen, facility & hygiëneproducten, meubilair, toner & inkjet, technologie.

Balieplus Automatisering
Een betrouwbare en veilige ICT-omgeving vraagt om kennis en kwaliteit. Kies daarom voor deskundige ondersteuning op het gebied van cloud computing, systeembeheer, beveiliging, back-up & recovery, helpdesk, verbindingen, projectbegeleiding en beheer.

Balieplus Gebouwenbeheer
U moet er niet aan denken dat uw kantoor met brand of diefstal te maken krijgt. Het aanbod gebouwenbeheer bestaat uit beveiliging, toegangsbeheer, brandpreventie en brandbestrijding, luchtbehandeling en muziek op de werkvloer.

Balieplus Mobiliteit
Zorgeloos een representatieve auto rijden? Maak dan kennis met de collectieve contracten in operational lease, financial lease of shortlease.

Balieplus HRM
Een goede HR-organisatie en -administratie is vaak een klus op zich. Daarom is online personeelsplanning-software, salarisverwerking, en medewerkertevredenheidsonderzoek aan het assortiment toegevoegd.

Ontzorging

Wilt u meer weten over de Balieplus inkoopservice en heeft u een kantooraansluiting? Neem dan contact op [link naar productpagina]. De specialisten bespreken graag uw wensen en mogelijkheden binnen de diverse productgroepen. Vervolgens kan voor u een besparingsvoorstel op maat worden gemaakt.

Na uw acceptatie van het aanbod wordt het hele traject voor u verzorgd. Ook daarna blijft de gespecialiseerde servicebalie voor u klaarstaan.

In 5 stappen volledige ontzorging van uw kostencontracten

  1. U heeft contact met de specialist van het door u gekozen inkoopcontract, tel. 088 xxxx.
  2. U maakt uw wensen kenbaar, de specialist licht het aanbod toe.
  3. U overlegt over het contract van uw huidige aanbieder(s), indien beschikbaar.
  4. De specialist maakt een besparingsaanbod, volledig op maat.
  5. Gebruik maken van het aanbod? Dan regelt de servicedesk het hele traject voor u.
    Ook daarna blijven de servicedesk en de specialisten voor u klaarstaan.

Direct meer weten? Neem dan vandaag nog contact op en bespreek de mogelijkheden voor uw kantoor.

Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact op met:
Mitchell Houtbraken
T 070-2059180
E info@balieplus.nl

Balieplus Facilitaire Diensten algemeen
Balieplus Energie
Balieplus Afvalverwerking