Met de zomer voor de deur en de vaccinaties volgens planning lopen de aantallen besmetting gelukkig hard terug. We merken gelukkig ook dat steeds meer maatregelen losgelaten kunnen worden. Ook kunnen we deze zomer gelukkig weer nadenken over een vakantie in het buitenland. Langzaam maar zeker keert alles weer terug naar normaal.

Tegelijk zijn we ons ervan bewust dat sommige zaken niet meer zo zullen worden als het voor corona was. Een van deze veranderingen is het thuiswerken en online vergaderen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat veel werkgevers en werknemers verwachten na de coronacrisis meer thuis te blijven werken. Wat voor impact heeft dat op uw kantoor?

Meer thuiswerken, minder bereikbaar?

Zo moet u bijvoorbeeld nadenken over de bereikbaarheid van uw kantoor. Als er meer thuisgewerkt wordt kan dit gevolgen hebben voor de flexibiliteit en bereikbaarheid van uw medewerkers om telefonisch bereikbaar te zijn.

In samenwerking met SecretariA biedt Balieplus hiervoor een perfecte oplossing. Door uw telefonische bereikbaarheid (deels) uit te besteden, garandeert u dat uw cliënten netjes te woord gestaan worden.

Tevredenheid van uw cliënten komt voor een groot deel voort uit hoe goed uw kantoor bereikbaar is

SecretariA voor kleine kantoren

Voor kleine kantoren geldt dat SecretariA vaak functioneert als de primaire, flexibele secretariële schil. Indien u zelf niet in staat bent om de telefoon op te nemen, verzorgt SecretariA dit en, met de expertise binnen de juridische ondersteuning, kunt u voor verschillende secretariële diensten een beroep doen. Snel, flexibel en eenvoudig. Bijvoorbeeld ook tijdens uw vakantie.

SecretariA voor grote kantoren

Bij grotere kantoren vervult SecretariA meestal een andere rol. De basis secretariële werkzaamheden zijn vaak binnen het kantoor geregeld. In het geval van tijdelijke afwezigheid of drukte functioneert SecretariA als achtervang. Op deze manier wordt uw eigen secretariaat ondersteunt of vervangen wanneer nodig.

Ondersteuning tijdens zomervakantie

Ook voor de komende zomerperiode kan SecretariA u ondersteunen in uw bereikbaarheid. Aangezien er sprake is van veel last minutes vakanties dit jaar kan dit gevolgen hebben voor uw bereikbaarheid en beschikbaarheid. Ook in dit soort situaties biedt SecretariA een helpende hand. Bekijk hier de mogelijkheden en profiteer van het aangepaste Balieplustarief.

Gespecialiseerd in advocatenkantoren

SecretariA is een professionele telefoniste op afstand. Ze nemen al vele jaren telefoondiensten over van advocaten en notarissen en zijn dus zeer ervaren in de juridische dienstverlening. Dat is ook de reden dat Balieplus zo blij is met deze samenwerking. SecretariA is meer dan een telefoonservice alleen, want ze hebben de ervaring, professionaliteit en de kennis om uw service te verbeteren en uw klanten tevreden te stellen. Ze nemen gesprekken op als uw eigen telefoniste en u bepaalt hoe dat gebeurt en wat ze dan mogen doen. Na elk telefoongesprek krijgt u een rapport over wat er is besproken. U krijgt een pakket op maat gemaakt en als u dat afneemt via Balieplus krijgt u nog eens 15% korting op deze diensten.

Betrouwbaarheid, innovatie en flexibiliteit

SecretariA biedt al meer dan 27 jaar telefoon- en secretariële diensten aan en doet dat met de missie om optimale telefonische bereikbaarheid te realiseren voor u. De drie pijlers die ze daarvoor hanteren zijn betrouwbaarheid, innovatie en flexibiliteit. Ze leveren maatwerk en doen dat door een goed contact te onderhouden met de opdrachtgevers. Dat kan gedaan worden tijdens kantoordagen, maar ook 24/7. Heeft uw telefonische bereikbaarheid te lijden gehad onder de coronacrisis en met het nieuwe werken? Dan is SecretariA er om dit weer in orde te brengen.

Een gratis proefweek

Als u nog twijfelt maak dan gebruik van een gratis proefweek. SecretariA neemt dan een week uw telefoon aan en u bepaalt of u daarna verder wilt of niet. U bent nergens toe verplicht. Na de proefweek zijn er aantrekkelijke abonnementen die u af kunt sluiten of kies voor een telefoonbeantwoording per dag of per week zonder abonnement.

SecretariA
Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

T: 010 519 2193
E: info@secretaria.nl
I: www.secretaria.nl

Gratis proefweek
SecretariA Telefoonservice
SecretariA secretaresse op afstand