Project omschrijving

Uitbreiding van het Balie+ aanbod met belangrijke nieuwe inkoopcontracten.

Focust u zich op uw ondernemerschap en bedrijfsvoering? Dan zorgen wij voor lage vaste lasten voor uw kantoor en medewerkers.

In samenwerking met Facilitaire Diensten Nederland zijn er belangrijke nieuwe inkoopcontracten aan het aanbod van Balie+ toegevoegd. Niet alleen kunt u gebruik maken van zeer scherpe inkooptarieven –  u kunt tot wel 40% besparen! – ook wordt u volledig ontzorgd bij de implementatie en het beheer van deze contracten. Zo kunt u zich volledig richten op uw cliënten en neemt Balie+ u het werk van uw vaste lasten uit handen.

Dit zijn de nieuwe inkoopcontracten waarmee Balie+ uw vaste lasten verlaagt.

Balieplus Energie
Zonder energie staat uw kantoor stil. Het aanbod bestaat uit klein- en grootzakelijke elektriciteits- en gascontracten, zonnepanelen en netbeheer ondersteujning tegen zeer scherpe tarieven.

Balieplus Telecom
Optimale bereikbaarheid via mobiel, vaste telefonie of internet is essentieel. Kies bijvoorbeeld uit:
Internet, mobiele telefonie- en data, Hosted Voice – Telefooncentrale in de cloud, vast-mobiel integratie, VPN of telecom hard- en software.

Balieplus Afval
Het afval van uw kantoor moet goed en professioneel worden opgehaald en vernietigd. Er zijn onder andere abonnementen en afroepdiensten voor bedrijfsafval, papier en karton, vertrouwelijk papier en archiefvernietiging.

Balieplus Office & Work Solutions
Via de webshop kunt u ruim 8.000 kantoor en huishoudelijke artikelen bestellen. Vandaag besteld, morgen in huis. Het assortiment bestaat uit papier en enveloppen, kantoorartikelen, facility & hygiëneproducten, meubilair, toner & inkjet, technologie.

Balieplus Automatisering
Een betrouwbare en veilige ICT-omgeving vraagt om kennis en kwaliteit. Kies daarom voor deskundige ondersteuning op het gebied van cloud computing, systeembeheer, beveiliging, back-up & recovery, helpdesk, verbindingen, projectbegeleiding en beheer.

Balieplus Gebouwenbeheer
U moet er niet aan denken dat uw kantoor met brand of diefstal te maken krijgt. Het aanbod gebouwenbeheer bestaat uit beveiliging, toegangsbeheer, brandpreventie en brandbestrijding, luchtbehandeling en muziek op de werkvloer.

Balieplus Mobiliteit
Zorgeloos een representatieve auto rijden? Maak dan kennis met de collectieve contracten in operational lease, financial lease of shortlease.

Balieplus HRM
Een goede HR-organisatie en -administratie is vaak een klus op zich. Daarom hebben wij u online personeelsplanning-software, salarisverwerking, en medewerker tevredenheidonderzoek aan het assortiment toegevoegd.

Zoals u ziet, is het een uitgebreid pakket aan diensten. Wilt u meer weten of direct ontzorgd worden, neem dan contact op met Paul Paasschens. De specialisten bespreken graag uw wensen en mogelijkheden binnen de diverse productgroepen. Vervolgens kan voor u een besparingsvoorstel op maat worden gemaakt.

Na uw acceptatie van het aanbod wordt het hele traject voor u verzorgd. Ook daarna blijft de gespecialiseerde servicebalie voor u klaarstaan, want totale ontzorging is ons doel.

In 5 stappen volledige ontzorging van uw kostencontracten

  1. U heeft contact de specialist voor het door u gekozen inkoopcontract, 070-2059180
  2. U maakt uw wensen kenbaar, de specialist licht het aanbod toe.
  3. U overlegt een contract van uw huidige aanbieder(s), indien beschikbaar.
  4. De specialist maakt een besaprings-aanbod op maat voor u.
  5. Gebruik maken van het aanbod? Dan regelt de servicedesk het hele traject voor u. Ook daarna blijft de servicedesk en de specialisten voor u klaarstaan.

Direct meer weten? Neem dan vandaag nog contact en bespreek de mogelijkheden voor uw kantoor.

Faclilitaire Diensten Nederland

Balieplus Facilitaire Diensten
Mitchell Houtbraken
T 070-2509185
E info@balieplus.nl

Vul voor meer informatie of een offerte onderstaand formulier in:

Contactformulier Algemeen
In ben geïnteresseerd in:
Maximale uploadgrootte: 50MB
Bezig met versturen

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting

Balieplus Energie