Project omschrijving

Balieplus Printerservice

Collectief contract printers en multifunctionals
Niet meer om hoeven kijken naar uw printer? En tot wel 30% besparen op uw huidige printkosten? Dat kan! Balieplus Facilitaire Diensten heeft een contract afgesloten voor printers en multifunctionals met Kyocera/MadoxGroep. Met dit all-in-onepakket, zijn toners en onderhoud inbegrepen. Voor onderhoud en service heeft leverancier Kyocera een landelijk netwerk van technici met een maximale responstijd van 8 uur.

Uw voordelen:

  • Voordelig collectief inkooptarief, speciaal voor Balieplus-leden;
  • Leverancier gespecialiseerd in printoplossingen voor apotheken;
  • All-in-one-pakket: inclusief apparaat, toners, onderhoud en service;
  • U kunt kiezen voor zowel printers als multifunctionals;
  • U krijgt meerdere papiercassettes, ook geschikt voor 500 vel A6-formaat.

Kyocera all-in-one-pakket
U heeft keuze uit printers en/of multifunctionals van het gerenommeerde merk Kyocera. Bij de printer hoort een all-in-service. Toners, aanschaf en onderhoud en service zijn bij de prijs inbegrepen. Onderhoud en service verlopen via de Kyocera Fleet Service. Zij kunnen u op afstand helpen en beschikken over een landelijk dekkend netwerk van technici waardoor een storing binnen maximaal 8 werkuren verholpen wordt.

Scan & herken
Om het verwerken van digitale dossiers en papieren documenten te versnellen en te vereenvoudigen, heeft MaDox Groep een scan & herken oplossing ontwikkeld, geschikt voor diverse bedrijfsapplicaties binnen de advocatuur. Hiermee verwerkt u snel en efficiënt papieren en digitale documenten en dossiers direct naar de juiste locatie binnen uw bedrijfsapplicatie.

Met één druk op de knop dossiers scannen, verwerken en opslaan. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar via de speciaal ontwikkelde scan & herken oplossing is dit mogelijk. Vanaf uw multifunctional kunt u als advocaat of uw medewerker vanaf nu rechtstreeks scannen naar uw bedrijfsapplicatie. Nooit meer eerst omslachtig al uw dossiers scannen naar uw e-mail of netwerkmap en bijlagen openen, om deze op te slaan in nieuw aan te maken mapjes. Voortaan kunt u in slechts één eenvoudige handeling al uw documenten en dossiers *direct verwerken.

Wij bieden met deze scan & herken oplossing een standaard koppeling naar onder andere BaseNet, Trivium Software, CClaw, NetDocuments en Advocaat Centraal.

Hoe werkt het?
Met behulp van gegevens over uw printergebruik en facturen maken we een analyse van uw situatie. Op basis hiervan doen we u een nieuw voorstel waarin we ook uw wensen meenemen.

Bevalt het voorstel? Dan regelen wij de overstap.

Ook na het afsluiten van het contract uw contactpunt
Balieplus Facilitaire diensten blijft na de overstap uw contactpunt voor zaken over afvalverwerking. Verlengen, vragen over facturen of iets wijzigen in uw contract? Bel de servicedesk en wij helpen u verder.

Faclilitaire Diensten Nederland

Balieplus Printerservice
Mitchell Houtbraken
T 070-2509185
E info@balieplus.nl

Meer weten of vrijblijvend offerte opvragen?

Contactformulier Printerservice
Maximale uploadgrootte: 50MB
Bezig met versturen

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting