Project omschrijving

Carver

Snel naar een afspraak? Met een Carver hoeft u niet meer te twijfelen tussen de auto, het ov of de fiets. De Carver, een 45km/u stadsvoertuig, combineert het comfort en de veiligheid van een auto met de wendbaarheid en het gemak van een scooter. Met de Carver is parkeren geen probleem meer, komt u snel van A naar B, en dat alles zonder dat uw pak nat wordt. Heeft u een drukke dag? Geen probleem. Met een actieradius van maar liefst 100 km komt u gemakkelijk bij al uw afspraken. Met andere woorden: de Carver is het perfecte stadsvoertuig voor uw bedrijf!

Kies de Carver die bij u past
Voor ieder wat wils, ook dat is mogelijk met de Carver. Zo kunt u de de Carver krijgen in 3 verschillende versies. De Carver Standaard zonder extra accessoires, de Carver Comfort om comfortabel en geleidelijk over de weg te zweven en de Carver Sport om feller en sportiever te kunnen rijden. Zowel Comfort als Sport komen met bijbehorende accessoires. Welke uitvoering kiest u?

Carver Balieplus prijzen

☆ De korting kunt u toevoegen per Carver in de winkelmand. Klik op de button ‘Kortingscode opvragen’ om de kortingscode te verkrijgen.

Klik hier voor alle bijbehorende accessoires en beschikbare kleuren. De Carver is een echte eye catcher en kunt u ook uitstekend bestickeren met uw bedrijfsnaam. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Financiële voordelen
Een Carver wordt gezien als een bedrijfsmiddel en daarom heeft u als zakelijke gebruiker recht op een aantal financiële voordelen en subsidies, waaronder de Vamil/Mia regeling. Met de Vamil/mia regeling kunt u al snel €2.000-€2.500 besparen op de Carver. Dankzij het collectieve voordeel van Balieplus kunt u dit gratis laten regelen door Carver. Klik hier, voor meer informatie over de regelingen.

Liever eerst een proefrit maken?
Schrijf je dan in voor een proefrit bij u in de buurt klik hiervoor op de proefrit button.

Balieplus-voordeel:

  • € 200,- cashback
  • Gratis ondersteuning bij aanvraag
    financiële voordelen en subsidies
    bespaar nog eens  € 2.000 tot € 2.500
Maak een proefrit
Kortingscode opvragen
Meer informatie over carver

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting

Agenda proefritten december:
Groningen 10/11 december
Amsterdam – alle dagen

Carver komt bij u langs:
Amsterdam – 10 december
Den Haag – 17 december
mail sales@carver.earth voor een afspraak