Project omschrijving

Carver

Ervaar de 100% elektrische Carver. Het perfecte stadsvoertuig voor elk seizoen.

Het is geen auto, geen motor en geen scooter. Het is een Carver! Een totaal nieuwe rijervaring. Reken op een vette glimlach van deur tot deur, 365 dagen per jaar.

Hoe vaak gebeurt het niet dat u een ritje bij een ritje naar een client in het centrum van de stad twijfelt tussen de auto (lastig parkeren), ov (tijdrovend) of de fiets (niet fijn met werkkleding aan).  Met de Carver hoeft u nooit te twijfelen, u kunt namelijk makkelijk parkeren, u neemt de kortste en snelste weg en u zit bovendien comfortabel en droog.

De Carver is:

Files of parkeerissues? Niet langer jouw probleem! Geef jezelf over aan een onvergelijkbare rijervaring en waanzinnige kantelsensatie bij iedere bocht. Fun comes standard.

Voor € 9.980,- (incl. btw) en ultra lage maandlasten swing je door het verkeer. Een unieke verschijning waarmee je iedere dag het verschil maakt. Carver maakt elektrisch rijden betaalbaar voor iedereen.

Je bestuurt hem gewoon als een auto en de Carver regelt de rest. Hier heb je geen speciale vaardigheden voor nodig, zoals je tijdens een proefrit al snel zal voelen.

De ‘cockpit’ is voorzien van een stevige, stalen kooiconstructie die je optimaal beschermt. De unieke kanteltechnologie bewaakt je balans.

Alle seizoenen warm en droog, met je navigatie, playlists en contacten binnen handbereik. Plus ruimte voor een passagier en 75 liter bagage.

De elektrische Carver is emissievrij, ruimtebesparend en stil. Opladen kan via elk stopcontact. Op één batterij rijd je van Amsterdam naar Utrecht én weer terug.

Carver beschikt in Nederland over een landelijk service-netwerk van EV-specialisten JAMES Autoservice. Met straks 100 vestigingen heb je altijd een servicepunt in je buurt!

Een extra bonus: de Carver is een ‘soft top convertible’. Binnen een handomdraai rijd je met open dak. Laat de zon maar komen!

Balieplus-voordeel:

Gratis upgrade naar luxe uitvoering

Gratis proefrit

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting