Project omschrijving

Cursus pensioenrecht voor advocaten

Actueel inzicht en geïntegreerde adviezen

Tijdens de cursussen wordt ingegaan op fiscale, civielrechtelijke, verzekeringstechnische en actuariële aspecten waardoor écht inzicht in de materie ontstaat.

Pensioenregelgeving is dagelijks in het nieuws. Cliënten hebben daarom steeds vaker pensioenvragen en -discussies. Bent u werkzaam in arbeidsrecht, fusies & overnames en echtscheidingen? Dan is kennis van het pensioenrecht onmisbaar. Zonder pensioenexpertise kunt u deze cliënten niet goed adviseren.

Gommer & Partners Pensioen Advocaten verzorgt cursussen pensioenrecht. Met deze opleidingen bent u in staat pensioenrechtelijke aspecten te onderkennen én zelf op te lossen. Het aanbod bestaat uit verdiepingscursussen, de PensioenKaravaan voor Advocaten en incompany cursussen. Kenmerkend is de geïntegreerde benadering van de problematiek. Alle programma’s houden rekening met fiscale, verzekeringstechnische en actuariële aspecten.

PlusPunten

  • verschillende niveaus, zowel verdieping als actualiteit
  • maatwerk bij incompanytrainingen
  • specifiek gericht op advocatuur
  • geïntegreerde benadering pensioenvraagstukken
  • PO-punten door NOVA erkenning
  • korting voor Balieplus-leden

Als u bij uw aanmelding uw lidmaatschapsnummer vermeldt, wordt de korting verwerkt.

Meer informatie
Pensioenregelgeving wordt door veel advocaten als ingewikkeld ervaren (onder meer door fiscale wetgeving). Tijdens de cursussen wordt ingegaan op fiscale, civielrechtelijke, verzekeringstechnische en actuariële aspecten waardoor écht inzicht in de materie ontstaat.

De verdiepingscursussen zijn bedoeld voor advocaten werkzaam in de echtscheidings- of arbeidsrechtpraktijk (waaronder tevens fusies & overnames zijn begrepen).

De PensioenKaravaan wordt eenmaal per jaar georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten staan actualiteiten in het pensioenrecht centraal (nieuwe wetgeving en jurisprudentie).

Gommer & Partners biedt de cursussen ook incompany aan op maat toegesneden voor het betreffende kantoor.

Is het aanbod exclusief voor advocaten of exclusief voor leden van BaliePlus?
De opleidingen zijn exclusief voor advocaten. Leden van BaliePlus komen in aanmerking voor een korting. De korting op de cursussen bedraagt 5% op de reguliere prijs.

Voor welke kantoren zijn de cursussen bedoeld?
Voor alle kantoren werkzaam op het terrein van arbeidsrecht, fusies & overnames en de echtscheidingspraktijk.

Met welke ontwikkelingen of trends moeten advocaten rekening houden? 
Pensioen vertegenwoordigt een groot financieel belang. Met de vergrijzing zal het belang van pensioen in de toekomst verder toenemen. Veel werknemers hebben een beperkte pensioenopbouw. Discussies over de verantwoordelijkheid hiervoor zullen in de toekomst toenemen.

Gommmer Partners Pensioen Advcoaten

Aanbod: 5% korting voor Balieplus-leden

Gommer & Partners Pensioen Advocaten:
Mr. Theo Gommer MPLA
Mr Henny van den Hurk
T 013 5070740
E pensioen@gommeradvocaten.nl
Meer informatie

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting