Project Description

Leer meer impact te maken voor je eigen business
Een zelfbewuste advocaat weet dat een goed plan, een stip op de horizon, werkt om ergens te komen. Door los van de dagelijkse materie te raken, met een goede benchmark uit de markt, wordt het makkelijker om de juiste passende strategische visie te ontwikkelen.

In dit seminar krijg je in 8 powertalks inspiratie om concreet toe te passen.
Op vernieuwing en verandering rust geen taboe. Tijd nemen om de zaken goed te plannen is onderdeel van de business. De Zaak op Orde betekent besef hebben dat je de controle hebt over je eigen werkzaamheden. Zo moet je weten wie je klanten zijn, heb je grip op omzet en kosten. Kortom je hebt de focus op de toekomst en daarbij hoort een duidelijk overzicht in de uitvoering van de werkzaamheden voor de klant. Met andere woorden, je beheerst alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Naast alle inspiratie voor vernieuwing beschik je aan het eind van de dag ook over nieuwe praktische handvatten. En het is mogelijk om PO punten en een certificaat van deelname te verkrijgen.

Programma
Het programma bestaat uit een middag waar in een hoog tempo veel korte, actieve, legal power talks voorbij komen. Max 12 minuten per spreker waardoor je als advocaat snel bij bent met de belangrijkste trends en ontwikkelingen en inspiratie opdoet. Maximaal rendement in een middag vanuit meer dan 10 invalshoeken gepresenteerd. Je hoeft in dit seminar dus niet te kiezen, maar krijgt alle onderwerpen kort en praktisch gepresenteerd. Alle powertalks zijn goed gecoördineerd opgezet om de juiste boodschappen goed over te brengen.

Onderwerpen powertalks

  • Legal Projectmanagement
  • Customer engagement
  • Hoe je het “Day One” gevoel behoudt
  • Vernieuwing van het partnermodel
  • Optimaal benutten van persoonlijke kwaliteit
  • Opvallen in de menigte
  • Laagste uurtarief is niet de beste oplossing
  • Impact door blockchain

Tussen de powertalks organiseert Law4ce een Netwerk Breakout waarin je in kleine groepen gericht in contact komt met andere deelnemers, sprekers, sponsoren en organisatoren van jouw voorkeur. Deze netwerk breakout wordt per thema geleid door een moderator en tijdens het seminar wordt, middels een korte game, de verdeling over de groepen bepaald.

Voor de deelnemers is er ook de mogelijkheid om PO punten en een certificaat van deelname te verkrijgen door inschrijving bij de balie van Bilderdijk Academie.

Law4ce

1 middag – 8 Top-sprekers – 2 PO-punten
– Early Bird (tot 1 juli): € 166,50 (excl. BTW)
– Vanaf 1 juli: € 202,50 (excl. BTW)

Programma
13:00 Ontvangst
13:30 Start powertalks
14:30 Netwerkevent
16:00 Vervolg powertalks
17:00 Borrel
18:00 Afsluiting

Locatie
Orangerie Hydepark
Doorn

Contactpersoon:
Law4ce
Julius Scholten
M 06-13016419

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting