Project omschrijving

Dialogue Persoonlijke Vaardigheden voor advocaten

Dialogue ontwikkelt talent van hoogopgeleide professionals op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, mediation en conflictmanagement, ethiek & integriteit en professionele vaardigheden.

“Het is onze ambitie om bij te dragen aan uw persoonlijke groei
en aan de professionalisering van uw organisatie.“

Toenemende concurrentie, nieuwe aanbieders, kritische en veeleisende cliënten, eisen van de overheid en natuurlijk de economische crisis. Advocaten en notarissen hebben zowel intern als extern met veel uitdagingen te maken.

Om aan al deze uitdagingen het hoofd te bieden, is het belangrijk dat u niet alleen beschikt over goede inhoudelijke kennis maar ook over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast is het belangrijk dat u beschikt over voldoende zelfkennis en zich bewust bent van ethisch gedrag en professioneel handelen.

Het opleiden van advocaten heeft de speciale interesse van Dialogue. Zo ontwikkelden zij de Patroonscursus en is Dialogue uitvoerder van de nieuwe Beroepsopleiding Advocaten. Onderstaand een greep uit de trainingen, waarvoor u zich als lid van Balieplus met korting kunt inschrijven. Kijk op de website voor het complete aanbod van Dialogue.

Overzicht cursussen PO-punten Balieplus-
korting
Timemanagement (1 dag) 6 € 69,50
Patroonscursus (1 dag) 6 € 69,50
Persoonlijke effectiviteit (1 dag) 6 € 69,50
Harvard onderhandelen (1 dag) 6 € 69,50
Psychologie voor juristen (1 dag) 6 € 69,50
Financieel management voor juristen (1,5 dag) 9 € 104,50
Projectmagement voor juristen (1,5 dag) 9 € 104,50
Adviesvaardigheden (1,5 dag) 9 € 104,50
Bemiddelings- en mediationvaardigheden (2-daags) 12 € 125,00
Gespreksleider Intervisie (2-daags) 12 € 125,00
Mediationopleiding (9-daags) 56 € 497,50
Let op!

Om gebruik te kunnen maken van de Balieplus-korting dient u zich met het Balieplus-aanvraagformulier aan te melden.

Op de site van Dialogue vindt u een overzicht van alle trainingen. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken meldt u zich met het Balieplus-aanvraagformulier aan.

Waarom heeft Balieplus gekozen voor Dialogue?

  • Een groot deel van de trainers en coaches heeft zelf in de advocatuur gewerkt en weet als geen ander wat het werk van een advocaat inhoudt en aan welke uitdagingen het hoofd moet worden geboden. Zij zorgen ervoor dat wat in de trainingen aan de orde komt, direct kan worden toegepast in de praktijk.
  • Met deze kennis en expertise heeft Dialoque trainingen en workshops ontwikkeld op het gebied van managementvaardigheden, beroepsvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Deze trainingen zijn praktisch en goed afgestemd op de behoeften in de praktijk.

Downloads

 Personal skills maken advocaten sterker

Dialogue

Balieplus-voordeel: 10% korting

Vermeld bij aanvraag uw Balieplus-aansluitnummer.

Voor meer informatie
Dialogue
T 035 541 18 44

Meer informatie

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting