Project omschrijving

Het succes van uw kantoor wordt mede bepaald door de mensen die er werken. Kennis van goed personeelsbeleid is dus van wezenlijk belang. Boeken over personeelsmanagement zijn er echter in overvloed. Maar welke informatie is geschikt voor u als advocaat-manager?

BaliePlus heeft in het handboek Personeelsmanagament Advocatenkantoor alle relevante P&O-informatie voor de advocatuur overzichtelijk gebundeld. Het Handboek is vooral een praktische Toolkit die de structuur volgt van het personeelsreglement. Met de checklists en modellen die ook als Word-document op de bijgeleverde cd-rom zijn opgenomen, kunt u direct aan de slag.

PlusPunten
  • Alle voor de advocatuur relevante P&O-informatie gebundeld
  • Praktisch naslagwerk
  • Cheklists en modellen
  • Direct aan de slag met Wordbestanden op cd-rom
  • Stap voor stap uw eigen arbeidsvoorwaardenreglement opstellen
Meer informatie
Het handboek Personeelsmanagament Advocatenkantoor is een praktische toolkit. Er staan talloze checklists en modellen in, zoals arbeidsovereenkomsten en beoordelingsformulieren, maar ook het hele Personeelsreglement en Loopbaanprofielen voor advocaten. Zo kunt u gemakkelijk zelf uw arbeidsvoorwaardenreglement samenstellen.
Het handboek geeft een basis over verreweg de meeste personele zaken, regelingen en systemen die voor het kleinere tot middelgrote advocatenkantoor relevant zijn. Het begint met twee onderwerpen die vooraf gaan aan het aantrekken van personeel: personeelsbeleid en werving & selectie. De daarop volgende hoofdstukken behandelen steeds een paragraaf van het personeelsreglement. Deze paragraaf is eerst kort in een kader weergegeven. Daarna volgt een toelichting op de regeling, op de keuzes die daarvoor gemaakt moeten worden, op de best practices van het personeelsmanagement en de standaarden in de beroepsgroep.
Bekijk hier de inhoudsopgave van het Handboek Personeelsmanagement Advocatenkantoor.
Is het aanbod exclusief voor advocaten of exclusief voor leden van BaliePlus?
Alle kantoren kunnen het handboek bestellen. Leden van BaliePlus krijgen € 200,- korting.
Voor welke kantoren is dit aanbod interessant?
Voor alle kleine en middelgrote advocatenkantoren zonder een eigen P&O- of HR-manager, voor wie personeelsbeleid.
Waarom biedt BaliePlus dit product aan?
Personeelsbeleid kan een ware tijdverslinder zijn. Met dit handboek, dat speciaal voor de advocatuur is samengesteld, bespaart u zichzelf een hoop kopzorgen. Het handboek volgt de structuur van het personeelsreglement. Volg de richtlijnen stap voor stap en u weet zeker dat u aan alles hebt gedacht.

Downloads

 Link

Gratis

Voor aanvragen bel ons op 070-2059180

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting