(H)eerlijke koffie voor een goed doel

(H)eerlijke koffie voor een goed doel2018-08-24T17:44:17+00:00

Project Description

(H)eerlijke koffie voor een goed doel

Goede koffie dient als visitekaartje van uw bedrijf en draagt bij aan een positief imago, net zoveel als en persoonlijk welkom bij de receptie. Vanaf vandaag is (h)eerlijke barista koffie en werken met impact mogelijk voor iedereen.Vanuit uw eigen kracht echt iets kunnen betekenen voor de toekomst van een ander.  De Wings and Roots aanpak is eenvoudig, concreet en meetbaar. MVO en ROI op uw bedrijfskosten gaan hiermee hand in hand. Doe mee en maak een verschil!

Wings and Roots
Iets lekkers met iets goeds
Wings and Roots is een verfrissend sociale onderneming met een vernieuwende manier van barista koffie te beleven én een nieuwe manier van iets goeds doen in de wereld. Wij geloven dat sociale en economische kansen de vleugels zijn waarmee mensen zichzelf en hun gemeenschap kunnen ontwikkelen. Geen vage vergezichten, maar concrete, haalbare micro-projecten. Dat doen we door iets lekkers te combineren met iets goeds. Wij leveren uw koffie direct vanuit onze eigen koffiebranderij waar wij meerdere malen per week verse koffiebonen roosteren. Wij richten ons in het bijzonder op koffieliefhebbers, maatschappelijke betrokken ondernemers en organisaties met een oog voor kwaliteit, goede smaak en positieve impact. In de korte tijd van ons bestaan kan onze transparante aanpak rekenen op veel interesse vanuit het bedrijfsleven en andere organisaties.Kijk op www.wingsroots.nl voor het hele verhaal.

Machine Assortiment
Met het machine assortiment en de landelijke technische ondersteuning van ETNA, JURA of WMF bieden wij voor elke koffiebehoefte de ideale oplossing. Er is hele grote verscheidenheid aan machines, toebehoren en prijzen. Indien de aanschaf/huur van een nieuwe koffiemachine momenteel bij u op kantoor speelt is een persoonlijk overleg wenselijk om de verwachtingen goed in beeld te krijgen.

Er is zo veel meer wat we u zouden willen vertellen over onze ambities en plannen. Uiteraard zijn we bereid een afspraak te maken om nader te verkennen wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Met belangstelling zien we uw antwoord tegemoet.

 • Goede koffie voor een goed doel

 • U biedt u clienten graag een goed kop koffie aan.
  Daarnaast wilt u eigenlijk ook wel een bijdrage leveren aan de samenleving.

 • Wat is er mooier dan deze twee te combineren.

 • In dit kader is Balieplus een samenwerking aangegaan met Wings and Roots.

 • Deze keer geen korting voor Balieplus-leden maar een extra bijdrage voor het goede doel door Balieplus.

 • Voor elke kilo koffie die door Balieplus-leden wordt besteld doneert Balieplus € 1,- aan
  één van de projecten van Wings and Roots.

Wings and Roots
Gaby Heezen & Richard Baars
Oude Raadhuisstraat 1
2266 AP Leidschendam
info@wingsroots.nl
T 06 51 277521

Meer informatie + bestellen

Geldig voor

 • Kantooraansluiting
 • Individuele aansluiting