Project omschrijving

Voor een klein, middelgroot of startend kantoor zijn de budgetten voor kantoormeubilair beperkt. Toch streeft u naar een representatieve uitstraling naar uw cliënten. Met het kantoormeubilair van Ahrend Hergebruik kunt u tegen relatief lage kosten toch een mooie samenhangende inrichting realiseren.

Maar bovenal is het belangrijk dat u een verantwoorde werkplek aan uzelf en uw medewerkers biedt. Het kantoormeubilair van Ahrend voldoet aan alle Arbo-normen.

Kwaliteit
Alle Ahrend Hergebruik (bureau)stoelen, tafels/bureaus en berging worden op elk essentieel onderdeel gecheckt en waar nodig vervangen of gerepareerd. Als gebruikte Ahrend producten worden gerevitaliseerd binnen het Ahrend Hergebruik programma, dan wordt dit meubilair altijd voorzien van het Ahrend Hergebruik keurmerk. Zo weet u zeker dat u voordelig gebruik maakt van de Ahrend kwaliteit die u gewend bent.

Duurzaamheid
Het voordeel van Ahrend Hergebruik is dat de producten logischerwijs niet meer geproduceerd hoeven te worden. Dit heeft als voordeel dat de levertijd in vergelijking met nieuwe producten aanzienlijk korter is. Het kernassortiment van Ahrend Hergebruik met (bureau)stoelen, tafels, bureaus en berging wordt standaard binnen 5 werkdagen geleverd.
Al meer dan 25 jaar jaar is Ahrend toonaangevend op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Met Ahrend Hergebruik maakt Ahrend de cirkel rond door haar eigen producten een tweede leven te geven.

Garantie
Het kernassortiment van Ahrend Hergebruik met (bureau)stoelen, tafels, bureaus en berging heeft fabrieksgarantie. Uniek voor gerevitaliseerd Ahrend meubilair.

Kantoorinrichting voor starters

Balieplus-voordeel: 10% korting

Vermeld, om gebruik te maken van de korting, bij bestelling de kortingscode.

Kortingscode opvragen

Voor meer informatie:
Ahrend/Gispen Outlet
Ronald Zwaak
T
015-2049753
E
info@gispenoutlet.nl

Naar Online shop

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting