Project omschrijving

Microsoft 365

Wij adviseren de leden van Balieplus het gebruik van de moderne werkplekoplossing van Microsoft: Microsoft 365. Dit biedt een aantrekkelijk geprijsde en kwalitatief hoogstaande oplossing voor kantoorautomatisering, inclusief email, bestandsopslag, office-programmatuur zoals Word en Excel en uitstekende mogelijkheden voor samenwerking in Microsoft Teams. De Microsoft cloud-omgeving kent een breed scala aan mogelijke licenties die allemaal gemeen hebben dat de oplossing schaalbaar, goed beveiligd en eenvoudig te gebruiken is.

Microsoft 365 Business Standard
Wij adviseren gebruik te maken van de vorm Microsoft 365 Business Standard, dat kost per gebruiker € 10,50 per maand en is flexibel per maand aan te passen. Dit abonnement biedt alle mogelijkheden die die vergelijkbaar zijn met de klassieke oplossing waarbij een eigen serveromgeving wordt ingericht en beheerd. Deze oplossing waarbij alle servers in de cloud van Microsoft draaien biedt veel meer flexibiliteit en een veel lager kostenniveau en is voorzien van moderne tools als Microsoft Teams voor flexibel samenwerken en videoconference, u kunt hier meer informatie vinden (maar uiteraard bestelt NDI voor u de juiste licenties):  https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/business/microsoft-365-business-standard?market=nl

Inbegrepen in dit abonnement:

 • Microsoft Officeprogrammatuur: Outlook, Word, Exce, Powerpoint, Onenote, te installeren op 5 apparaten (PC, Mac, laptop, telefoon, tablet)
 • Veilige opslag van email tot 50GB inclusief virus en spambeveiliging op de email.
 • Veilige opslag van data in OneDrive of Sharepoint tot 1 TB
 • De mogelijkheid om veilig samen te werken met anderen binnen of buiten uw organisatie in Microsoft Teams. Deel bestanden en organiseer videoconferences op een veilige en flexibele manier.

Virusscanner en updates
Voor ongeveer € 5,- euro per maand per PC en laptop kunnen wij uw werkplek bovendien voorzien van een goede virusscanner en bewaken wij of deze virusscanner en Microsoft software up to date zijn.

De moderne werkplek op basis van Microsoft 365 maakt het mogelijk overal en altijd te werken, mailen, bestanden aanpassen en samen te werken met collega’s, zowel op PC, laptop, tablet als telefoon. Dit vraagt weinig ICT-kennis en waar dat nodig is staat NDI paraat om te ondersteunen.

Inrichten en opstarten
De eenmalige kosten voor het inrichten van een nieuwe Microsoft 365 omgeving bedragen € 490,- voor organisaties tot 8 gebruikers. Dit is een gestandaardiseerde inrichting op basis van de volgende uitgangspunten:

 • Prijs voor inrichting inclusief creëren van de gebruikers, instellingen doorvoeren voor de serveromgeving, creëren mailboxen van de gebruikers en maximaal 5 gedeelde mailboxen, maximaal 5 distributiegroepen, eenvoudige mappenstructuur in Sharepoint tot 20 mappen en 2 niveau’s, aanmaken teams-omgeving met maximaal twee teams, centraal inregelen Two Factor Authentication (maar zonder ondersteuning van de gebruikers).
 • Ondersteuning 1 superuser bij eerste gebruik van de omgeving en installatie van software en instellingen op 1 pc of laptop en 1 telefoon tot maximaal 2 uur.
 • Ondersteuning / uitleg / nazorg overige gebruikers tot maximaal 2 uur, tot uiterlijk één week na oplevering.
 • Migratie en ondersteuning tijdens kantooruren.
 • Dit alles op basis van een vooraf aan te leveren lijstje met namen, boxen, mappen, etc. Maximaal 1 uur ondersteuning bij het invullen van het lijstje, meer tijd gaat af van de tijd aan het eind.

Zelf inrichten
Onze ervaring is dat gebruikers die zelfredzaam zijn de overige zaken uitstekend zelf kunnen regelen zoals installatie van software, doorvoeren van instellingen en overzetten van data. Uiteraard kunnen wij daar ook bij ondersteunen op basis van nacalculatie indien noodzakelijk.

NDI Quick Response Support – Ondersteuning bij vragen, verzoekjes en problemen

NDI biedt een hoog serviceniveau met een supportovereenkomst waarmee je altijd snel en adequaat geholpen wordt. Of je nu een vraag, wijzigingsverzoek of een storing hebt, onze Servicedesk staat paraat. Wij nemen binnen 12 seconden de telefoon op en reageren waar mogelijk en noodzakelijk direct maar altijd gegarandeerd binnen enkele uren, desnoods zelfs ’s avonds.

NDI Quick Response Support kost € 45,- per maand en bestaat uit het volgende:

 • Toegang tot de Servicedesk binnen kantooruren, meer dan 50 ervaren IT-ers staan klaar om je vragen, verzoekjes en problemen op te pakken.
 • Verplichting van NDI om snel te reageren, response altijd uiterlijk binnen vier uur
 • Korting van 10 euro ten opzichte van het reguliere uurtarief  (€ 97,50 i.p.v. € 107,50)
 • Jaarlijks adviesgesprek van een uur met een van onze consultants
 • Uren worden in rekening gebracht bij verzoeken en meldingen, geen werkzaamheden op initiatief van NDI.
 • Ondersteuning bij zowel IT-zaken als mobiele telefonie vragen waaronder PUK-code en sim-wissel
 • Extra voor Balieplus-leden: ondersteuning buiten kantoortijd (8:00 tot 20:00) waarbij in deze avonduren ook de reguliere uurtarieven gelden zonder avondopslag (normaal € 45,- per maand, voor Balieplus-leden gratis).
NDI-ICT-Solutions

Microsoft 365 Business Standard
€ 10,50 per maand

Balieplus-voordeel:

Virusscanner:
Leden: € 5,- per pc/maand
Niet-leden: € 5,95 per pc/maand

Inrichten & opstarten:
1 uur extra opleiding en ondersteuning t.w.v. €

NDI Quick Response Support
van 8:00 – 20:00

Leden: € 45,- per maand
Niet-leden: € 90,- per maand

Meer informatie

NDI ICT Solutions
Strawinskylaan 203
1077 XX  AMSTERDAM
T 088-0884300
E info@ndi.nl
I www.ndi.nl

Geldig voor

 • Kantooraansluiting
 • Individuele aansluiting