Project omschrijving

KPN EEN MKB

Voor een betrouwbare en flexibele oplossing voor mobiele telefonie adviseert NDI ICT Solutions de leden van Balieplus te kiezen voor KPN ÉÉN MKB 10 GB. Met KPN ÉÉN MKB kunt u altijd en overal onbezorgd mobiel zaken doen in Nederland en in de EU, met de kwaliteit en snelheid die u van KPN gewend bent. KPN biedt u een grote mate van flexibiliteit. KPN biedt grote databundels en onbeperkt bellen & sms, zo heeft u geen onverwachte kosten. Belt u minder, dan kunt u dezelfde databundel afnemen met 150 minuten en 150 sms. De abonnementen kunt u in de hele EU net zo gebruiken als in Nederland. Daarnaast kunt u uw abonnement uitbreiden met roaming voordeelopties voor buiten de EU, waarmee u alleen betaalt in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruik heeft.

Tegoeden voor bellen en dataverbruik gelden op bedrijfsniveau waarbij dezelfde abonnementen onderling data en belminuten kunnen delen. Tot slot hebt u de mogelijkheid om extra SIM-kaarten af te nemen om mobiel te kunnen internetten met laptops, tablets, auto’s en andere apparaten met een SIM-kaartingang.

€5,- korting op 10GB-abonnement

De meest gekozen variant is het 10GB abonnement van € 36 per aansluiting per maand, hiermee heeft u onbeperkt bellen in en naar de gehele EU en 10GB aan data welke geldig is binnen de hele EU, met deze 10GB dekt u de steeds stijgende behoefte aan dataverkeer af. Dit abonnement kunnen wij momenteel aan Balieplus-leden aanbieden voor € 31,- per maand. (aanbod geldig tot 30 september 2020)

NDI Mobiel Beheer half jaar gratis

Daarnaast biedt NDI aan Balieplus-leden een half jaar kosteloos Mobiel Beheer bij de mobiele abonnementen. Mobiel beheer betekent dat wij u niet alleen ondersteunen bij vragen of problemen maar ook uw factuur analyseren en adviseren over mogelijke verbeteringen. Daarnaast heeft u recht op een tijdelijk vervangend toestel bij defect of verlies. Na het eerste half jaar eindigt uw mobiel beheer automatisch tenzij u het verlengt, de maandelijkse kosten hiervan bedragen € 5,- per mobiel abonnement.

NDI - KPN Exellence Partner

Sinds een aantal jaar mag NDI zich trots KPN ÉÉN Excellence Partner noemen. Als Excellence partner gaan zij verder dan alleen adviseren. Zij verzorgen de installatie, facturatie en bovenal de service. Laat dat nu net zijn waar ze goed in zijn. Uit een meting van KPN bleek dat zij een NPS-score van +71 kregen, één van de beste scores van alle Excellence Partners. Zij zijn uw persoonlijke aanspreekpunt voor al uw KPN ÉÉN gerelateerde vragen.

Omdat zij KPN Excellence Partner zijn profiteert u van een aantal belangrijke voordelen:

  • Meer maatwerk bij de invulling van de dienstverlening
  • Een vast aanspreekpunt voor integrale dienstverlening
  • Een duidelijke en heldere serviceverlening
  • Eenduidige communicatie

Maximale bereikbaarheid

Met alle abonnementen en datasims kunt u gebruik maken van supersnel mobiel internet via 4G met gemiddelde download snelheden van 20 Mbit/s (en gemiddelde upload snelheden van 10 Mbit/s). U kunt in Nederland gratis gebruikmaken van een miljoen WIFI HotSpots van KPN. Op die manier bieden wij u maximale mobiele bereikbaarheid, ook wanneer u geen gebruik kunt of wilt maken van het mobiele telefonie netwerk. U activeert KPN WiFi HotSpots door contact op te nemen met de helpdesk. Wanneer u MKB Mobiel combineert met Vast-Mobiel wordt uw mobiele aansluiting geïntegreerd met uw telefooncentrale. Wilt u meer weten over welke functionaliteiten dit biedt, neem dan vooral contact met ons op.

NDI-ICT-Solutions

Balieplus-voordeel:

Abonnement 10 GB
+ onbeperkt bellen/SMS
+ 1/2 jaar gratis NDI Mobiel Beheer t.w.v. € 60,-

Leden: € 31,- per maand
Niet-leden: € 36,- per maand

 

Meer informatie

NDI ICT Solutions
Strawinskylaan 203
1077 XX  AMSTERDAM
T 020 237 4880
E info@ndi.nl
I www.ndi.nl

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting