Project omschrijving

Movri Aov voor advocaten

Dé aov voor advocaten
U wilt er financieel niet te veel op achteruit gaan als u niet kunt werken door ziekte of een ongeval. De hypotheek moet net als de boodschappen betaald worden. Met een aov van Movir hoeft u zich daar geen zorgen om te maken:

 • U hoeft geen ander werk te doen als u arbeidsongeschikt bent
 • U verzekert tot wel 80% van uw inkomen
 • U krijgt bij het sluiten van de aov korting op uw premie
 • Movir is marktleider voor de doelgroep advocaten

Ook als u in loondienst werkt
Werkt u in loondienst, dan bent u automatisch verzekerd via uw werkgever. Toch kan het verstandig zijn om ook een aov te sluiten. Zeker als u meer dan ‎€ 57.232  per jaar verdient. De Wet werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA) dekt namelijk niet uw gehele inkomen als u niet kunt werken door ziekte of een ongeval.

De aov met extra support voor advocaten
Bij Movir verzekert u niet alleen uw inkomen. U kunt ook rekenen op de support van Team Movir om gezond en met plezier te werken. Met 100 jaar ervaring zijn ze daar bij Movir goed in. Ze hebben er experts in ieder vakgebied, zoals:

 • Coaches die gespecialiseerd zijn in uw beroep
 • Bedrijfskundigen
 • Loopbaancoaches
 • Coaches die helpen bij uw administratieve organisatie

Extra support voor u als lid van Balieplus

Als lid van Balieplus krijgt u met een Movir-aov extra support om uzelf te ontwikkelen en het elke dag een stapje beter te doen:
 • Meer tijd voor gesprekken met een coach (8 uur per jaar in plaats van 6 uur).
 • Een coach belt u 2 keer om te sparren.
 • Een training voor uw maatschap.
 • Analyse van de manier waarop u uw kantoor leidt.
  Op basis daarvan krijgt u een onafhankelijk advies.

De aov van Movir biedt meer dan u verwacht

Met een aov van Movir…

… hoeft u geen ander werk te doen als u arbeidsongeschikt raakt
U heeft passie voor uw werk als advocaat. Als er iets gebeurt waardoor u uw werk (tijdelijk) niet meer kunt doen, wil u niet gedwongen worden om ander werk te gaan doen. Daarom verzekert u bij Movir uw beroep. We kijken niet welke andere beroepen u nog wel zou kunnen doen. Zo kunt u zorgeloos herstellen en uiteindelijk weer aan de slag gaan met dat wat u het liefst doet.

… mag u naast uw uitkering geld verdienen
Het is heel vervelend als u uw werk niet meer kunt doen. Bij Movir begrijpen we dat. We snappen ook dat u misschien nog wel in staat bent om ander werk te doen en dat u daar energie van krijgt. Daarom kunt u naast uw uitkering van Movir een inkomen verdienen als u arbeidsongeschikt bent. De inkomsten die u met dat werk verdient, zijn natuurlijk voor u.

… bent u zeker van uw verzekerd bedrag
Wij begrijpen dat uw inkomen kan schommelen. Toch wilt u de zekerheid van een bepaald inkomen als u arbeidsongeschikt bent. Ook als uw recente inkomen wat lager is. Wij hanteren daarom een ‘zuivere sommenverzekering’. Dit betekent dat wij uw inkomen nooit opvragen om onze uitkering of het verzekerd bedrag te kunnen verlagen. Wat u verzekerd hebt, staat dus vast.

… kunnen u en uw gezinsleden terecht bij onafhankelijke coaches
Het kan zo zijn dat er iets in uw werk of privéleven speelt waardoor u niet lekker presteert. Daarom kunt u als Movir-verzekerde rekenen op anonieme, kosteloze en onafhankelijke coaching. Heeft een inwonend gezinslid (van 16 jaar of ouder) coaching nodig? Ook daarvoor kunt u bij Movir terecht.

Win advies in bij een onafhankelijk financieel adviseur
Kunt u niet meer werken omdat u arbeidsongeschikt bent, dan heeft dat grote impact op uw leven. Ook de financiële gevolgen kunnen enorm zijn. Daarom sluit u de aov van Movir via een onafhankelijk adviseur. Hij of zij brengt samen met u uw persoonlijke situatie en wensen in kaart, vergelijkt het aanbod van verzekeraars en geeft een persoonlijk advies. Een aov van Movir sluit u via AON of uw eigen verzekeringsadviseur.

Downloads

Balieplus-flyer Movir AOV voor advocaten

Balieplus-voordeel

Extra support

Movir NV
Brugwal 1
3432 NZ Nieuwegein
T 030 6078700
Vermeldt op het aanvraagformulier uw lidmaatschap van Balieplus.

De AOV van Movir is bij iedere assurantietussenpersoon te sluiten.

Aon is de preferred assurantietussenpersoon van Balieplus.

Aon

Aon Risk Solutions
Inkomendesk
E inkomendesk@aon.nl
T 088 8108176

Meer informatie over extra support

Geldig voor

 • Kantooraansluiting
 • Individuele aansluiting