Project omschrijving

In elke fase van je loopbaan zoek je nieuwe kennis en vaardigheden. Daarom houden biedt OSR al 40 jaar alle leer- en ontwikkelvragen van professionals in de juridische context en hun werkgevers bij. Op die manier ontwikkelen wij inspirerende opleidingen en vaardigheidstrainingen en staan we altijd in verbinding met vakgenoten en docenten.

OSR Recht.Vaardig
Wij streven ernaar om een bijdrage te leveren aan de optimale rechtsstaat. Dat doen we door jou handvatten te geven waarmee je (nog) vaardiger wordt in het recht. Handvatten waarmee je benodigde kennis opdoet en up-to-date houdt en waarmee je vaardigheden kunt trainen om jouw beroep nog beter uit te oefenen. Op die manier werken we samen met jou aan rechtvaardigheid in onze samenleving.

Streef naar vrijheid, (rechts)zekerheid en (rechts)gelijkheid.

Vrijheid
Bij OSR maken we het mogelijk dat iedereen die in een juridische context werkt, altijd kan blijven groeien in zijn werk. Verdieping van je kennis, een volgende stap in je loopbaan of training van je soft skills om jezelf te onderscheiden. Volg een opleiding, training of verdiepingscursus, omdat je die stap in je carrière echt wilt maken.

(Rechts)zekerheid
Wanneer je je inschrijft voor een opleiding bij OSR, weet je waar je aan toe bent en wat je van de opleiding of training en van ons kunt verwachten. Onze opleidingen en trainingen gaan altijd in op de laatste actualiteiten. Zo ben jij up-to-date over het onderwerp van de opleiding. Daarnaast blijven wij onze opleidingen en trainingen continu door ontwikkelen omdat we de deelnemers achteraf vragen naar verbeterpunten van de opleiding.

Wij bieden jou daarnaast de zekerheid dat wij voor je klaarstaan, luisteren naar jouw opmerkingen en een oplossing zullen zoeken voor al jouw opleidingsvragen. Advies over een maatwerk- of incompanytraject? Vraag je je af of een opleiding of training bij je past? Wij denken graag met je mee.

(Rechts)gelijkheid
Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze opleidingen en trainingen. Wij bieden opleidingen voor iedereen die werkzaam is in een juridische context. Bij OSR mag je zijn wie je bent. Wij juichen het toe om ideeën uit te wisselen met vakgenoten uit een ander werkveld, of juist iemand die iets totaal anders doet binnen de juridische context. Wij geloven dat dit tot inspiratie en eye-openers kan leiden. Hier kun je alleen maar nog meer van leren.

OSR Juidische Opleidingen

Balieplus-voordeel

15 % korting bij gebruik van Balieplus-kortingscode

Contact
Als je vragen hebt kunt je contact opnemen met OSR juridische opleidingen via:

030 231 53 14
info@osr.nl

Direct naar cursusaanbod

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting

Opvragen kortingscode OSR juridische opleidingen

Opvragen kortingscode OSR juridische opleidingen

Uw aansluitnummer staat rechts bovenaan onze nieuwsbrief. Alleen bij een correcte invoer verschijnen de inloggegevens.
Aansluitnummer kwijt of vergeten?
Klik hier om het op te vragen.

OSR Meerdaagse Opleidingen