Project omschrijving

Privacy Zeker Start

Privacy Zeker en Balieplus zijn een samenwerking aangegaan voor Balieplus-leden inzake de AVG-privacywetgeving. Binnen deze samenwerking biedt Privacy Zeker alle tools en ondersteuning zodat Balieplus-leden op een eenvoudige en betaalbare manier kunnen voldoen aan de AVG / GDPR die sinds mei 2018 van kracht is.

Deze privacywetgeving is voor veel advocaten een tijdrovende, ingewikkelde en daarmee kostbare zaak. Er gelden strikte regels voor het bijhouden van persoonsgegevens waar iedere ondernemer aan moet voldoen. Naast begeleiding en ondersteuning ontvangen Balieplus-leden voordeel op de dienstverlening van Privacy Zeker.

Gratis Privacy Zeker Start
Als onderdeel van de samenwerking met Privacy Zeker krijgt u via Balieplus gratis toegang tot Privacy Zeker Start (ter waarde van € 99). Dit cyber- en AVG-startpakket zorgt voor bewustwording rondom privacy en databeveiliging. Een onderdeel van Privacy Zeker Start is de telefonische AVG- en beveiliging check, zodat u weet welke beveiligingsmaatregelen u moet nemen om op een veilige manier met data en persoonsgegevens om te gaan. Daarnaast krijgt u ondersteuning bij datalekken, toegang tot een datalekregister, privacy updates en de praktische e-learning ‘privacy op je werkplek’

5% korting op Privacy Zeker Abonnementen
Met een Privacy Zeker abonnement heb je een totaaloplossing. Het online programma helpt je om te zien aan welke verplichtingen je moet voldoen en geeft je aanbevelingen hoe je hier, met de hulp van de privacy-experts van Privacy Zeker, aan kunt voldoen. Privacy Zeker stelt de benodigde documenten op voor jouw organisatie. Deze vind je, samen met het datalekregister en verwerkingsregister, op je eigen dashboard. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met één van de  privacy-experts als je naderhand nog vragen hebt. Persoonlijk, toegankelijk en gewoon inclusief in je abonnementsprijs.

Balieplus-voordeel:

  • Gratis Privcay Zeker Start
    (t.w.v. € 99,-)
  • 1e jaar 5% korting op alle Privacy Zeker abonnementen

Vul hieronder uw Balieplus-nummer  (incl. letters) voor:
toegang tot Privacy Zeker Start
kortingscode op Privacy Zeker abonnement

Privacy Zeker Start
Uw aansluitnummer staat rechts bovenaan onze nieuwsbrief. Alleen bij een correcte invoer verschijnen de inloggegevens.

Geldig voor

  • Kantooraansluiting
  • Individuele aansluiting

Inhoud Privacy Zeker Start
– gratis

Tijdens een telefonische afspraak met één van de privacy-experts kom je erachter of jouw bedrijf al AVG-proof is of waar je nog aandacht aan moet besteden.

We houden je periodiek op de hoogte van wijzigingen in de privacywetgeving en je krijgt van ons – en onze geselecteerde partners – tips en aanbiedingen zodat je kunt voldoen aan de privacywetgeving.

Je krijgt toegang tot de praktische e-learning module ‘privacy op je werkplek‘. We geven je concrete tips hoe om te gaan met privacy in je dagelijkse werkzaamheden.

Onder de AVG geldt er een registratieplicht voor datalekken. Dit doe je in je eigen datalekregister op het Privacy Zeker dashboard.

Wanneer je een datalek hebt geconstateerd (en geregistreerd) helpen wij je verder met de eventuele melding bij de AP.

Inhoud Privacy Zeker abonnement
– 5% korting

Op basis van je antwoorden op de intake vragen en de belafspraak stellen wij een privacyreglement op maat voor je op.

Je kunt gebruik maken van het model verwerkersovereenkomst om afspraken vast te leggen met verwerkers.

Training op het gebied van de AVG, privacy en persoonsgegevens is heel belangrijk. Daarom bieden wij e-learning voor jou en je medewerkers.

Onder de AVG geldt er een registratieplicht voor datalekken. Dit doe je in je eigen datalekregister op het Privacy Zeker dashboard.

Wanneer je een datalek hebt geconstateerd (en geregistreerd) helpen wij je verder met de eventuele melding bij de AP.

Je krijgt je eigen verwerkingsregister, waar je al jouw verwerkingsactiviteiten registreert. Dit is een vereiste vanuit de AVG.

Heeft jouw bedrijf een website en maak je gebruik van cookies? Dan stellen wij de benodigde cookieverklaring voor je op.

Onze helpdesk met privacy-experts staat voor je klaar. Persoonlijk, toegankelijk en gewoon inclusief je abonnementsprijs.

Wij houden je op de hoogte over veranderingen in de privacywetgeving en de consequenties die dit kan hebben voor jouw bedrijf.

Wat zijn de boetes bij een overtreding van de AVG?
Na een langzame en voorzichtige opstart van de Autoriteit Persoonsgegevens in 2018 worden de laatste tijd regelmatig boetes uitgeschreven voor grote maar zeker ook kleine organisaties bij overtredingen van de AVG.
Klik hier voor meer informatie.

Interessante links

Autoriteit Persoonsgegevens