Project omschrijving

Beter, sneller en slimmer werken met nauwkeurige functies voor dicteren en transcriptie.

Waarom Dragon Professional Legal Anywhere?

 • Veel productiever werken met documenten—dankzij uw stem

 • Snelle en nauwkeurige documentatie

 • Razendsnel met documentatie werken

 • Terugkerende taken in één opdracht opnemen

 • Profiteren van de Deep Learning-technologie van Nuance

 • De efficiëntie vergroten

Over Ordiginal

Ordiginal
Transistorstraat 31
1322 CK ALMERE
T 036-5360455
E balieplus@ordiginal.com
I www.ordiginal.com

Balieplus-voordeel

Gratis proefaccount aanmaken

Met de spraakherkenningssoftware van Dragon Professional Anywhere maken u en uw medewerkers documentatie van hoge kwaliteit en kunt u tijd en geld besparen.

Spraakherkenning in de cloud

Meer over Ordiginal

Sneller werker is toch iets wat iedere organisatie en iedere medewerker wenst?

Meer doen in minder tijd…

Spraakherkenning zit bij ORdigiNAL in het DNA. Al meer dan 10 jaar innoveren en begeleiden wij onze partners en klanten met het inzetten van spraaktechnologie. Waar dit eerst curatief was, voorgeschreven door ergotherapeuten, wordt het nu preventief of zelfs calculatief breed ingezet voor organisaties die het beste met hun medewerkers voor hebben.

ORdigiNAL levert niet alleen spraakherkenning voor medici, advocaten, ambtenaren en salesteams. Wij begeleiden de projecten van A tot Z, met projectmanagement, implementatie, integratie, scripting, trainingen en diverse aftersales opties zoals helpdesk en support.

Zet uw stem aan het werk
Werk slimmer en productiever, zowel op kantoor als thuis. Profiteer van de voordelen: snel en nauwkeuriger documenten dicteren en laten uitschrijven, geavanceerde aanpassingen maken, naadloze integratie op allerlei apparaten en eenvoudige implementatie voor grote ondernemingen. Zet gewoon uw allerkrachtigste hulpmiddel aan het werk: uw stem.

ORdigiNAL voert het volledige programma van Nuance spraakherkenningssoftware, dit zijn alle individuele desktopspraakoplossingen, de server- en cloudoplossingen (ook in eigen beheer) en ook de IVR- en telefonie-spraakoplossingen van Nuance.

Snelle, alert reagerende en uiterst nauwkeurige gebruiksklare spraakherkenningsoplossing voor zakelijke gegevens met spraakprofielen die eenvoudig via meerdere apparaten toegankelijk zijn.

Snelle en nauwkeurige documentatie

Dankzij een spraakengine van de volgende generatie die gebruikmaakt van Deep Learning-technologie, past Dragon zich aan uw stem of omgeving aan, zelfs terwijl u aan het dicteren bent. Maak snel en nauwkeurig documenten, zoals rapporten, e-mailberichten, formulieren en notities, en handel taken op de computer in recordtijd af, gewoon met uw stem.

 • Dragon onthoudt veelgebruikte woorden en zinsdelen zodat er minder correcties nodig zijn.
 • Het programma is ook bijzonder nauwkeurig voor gebruikers met een accent of in rumoerige omgevingen, zoals een kantoortuin.
 • Met de Smart Format Rules zien afkortingen, datums, telefoonnummers en andere teksten er altijd uit zoals u dat wilt.
 • Tekstopmaak, zoals vet of onderstrepen, kan worden toegepast met uw stem.
 • Het programma werkt in populaire zakelijke programma’s.

Onbeperkt tekst inspreken, in uw eigen woorden en zoveel als u wilt: professionals kunnen altijd en overal productief blijven en zich concentreren op hun taken in plaats van op de technologie.

Geen ingewikkelde configuratie, installatie met één klik en automatische updates, dus minder werk voor de IT-afdeling en minder gedoe voor medewerkers. Gebruikers kunnen binnen een paar minuten aan de slag.

Ondersteuning van thin clients, servervirtualisatie en Citrix-omgevingen. De software kan snel en eenvoudig in de bestaande IT-infrastructuur worden geïntegreerd.

Clients zijn verbonden met een server die is geïnstalleerd met behulp van 256-bits codering. Zo worden passieve en actieve gegevens gecodeerd.

Ondersteunt Citrix XenApp®, Citrix XenDesktop®, VMware® Horizon View, RDSH Server en Microsoft® Remote Desktop Services, zodat gebruikers tekst kunnen dicteren op een werkstation of thin client.

Via het Nuance Management Center kunt u eenvoudig het gebruik van Dragon door medewerkers bijhouden, licenties uitgeven en aanpassingen beheren of delen met verschillende gebruikers, zoals aangepaste woorden, spraakopdrachten en automatische teksten.

Nu uitproberen?

Probeer nu een week lang gratis Dragon Professional Anywhere uit en ontvang een Spyslide om uw webcam af te schermen.

Gratis Proefaccount aanmaken