Project omschrijving

XpertHR voelt met de huidige crisis rondom het coronavirus de zorgplicht om Nederlandse bedrijven bij te staan. Als extra informatiebron heeft XpertHR tevens een corona-themapagina gelanceerd. Op deze pagina worden alle personeelsgerelateerde vragen over het coronavirus door juridische experts beantwoord.

 

Waarom XpertHR

  • Snel en betrouwbaar antwoord op al uw HR-vragen om uw klanten nóg beter van advies te voorzien

  • Altijd de meest betrouwbare en actuele informatie m.b.t. het arbeidsrecht

  • Direct toepasbare informatie waarvan u zeker weet dat deze informatie juridisch is gecontroleerd door juristen

  • Draagt bij aan de efficiëntie van uw werkprocessen

  • Realiseer een blijvende kostenbesparing

Over XpertHR

XpertHR

Radarweg 29
1043 NX Amsterdam
T 020 5159515
E sales@xperthr.nl
W www.experthr.nl

Balieplus-voordeel

Gratis Proefabonnement aanvragen

Meer informatie over XpertHR voor advocaten

Lees hier meer over de mogelijkheden die XpertHR biedt biedt voor advocaten en andere deskundigen op het gebied van HR en arbeidsrecht. Bekijk de promotievideo en bekijk hoe het proefabonnement werkt.

XpertHR video

XpertHR is een HR Antwoordbank waarin u alle antwoorden op uw arbeidsrechtelijke -en HR-vragen. De XpertHR Antwoordbank is een product beschikbaar voor HR-, salaris- en administratie professionals en Advocaten ondersteunt u in uw werkprocessen. Alle informatie in de antwoordbank wordt bijgehouden door experts en is altijd volgens de laatste Nederlandse Wet- en Regelgeving. De informatie is altijd accuraat en juridisch gecontroleerd waardoor deze direct toepasbaar is.

In XpertHR vindt u verschillende informatietypen waardoor het altijd aansluit bij hoe u informatie tot u neemt. Van checklists tot voorbeelddocumenten en van praktijkcases tot jurisprudentie. Vind een snel en betrouwbaar antwoord om uw klanten nóg beter van advies te voorzien.

Nu uitproberen?

Vraag dan nu het XpertHR proefabonnement aan.

Gratis Proefabonnement aanvragen