Balieplus helpt advocaten efficiënt ondernemen

U bent advocaat, dus bent u ondernemer. En eerlijk is eerlijk, uw hart ligt bij uw cliënten. Zij kunnen altijd een beroep op u doen. Logisch, zaken gaan voor. In de drukte schieten praktische onderwerpen als verzekeringen, ICT, telefonie, kantoorbenodigdheden, opleidingen er nog wel eens bij in. Zonde, want die vaste lasten komen wel elke maand terug, dus het loont om daar kritisch naar te kijken. Daar is Balieplus goed in. We weten exact wat een advocatenkantoor nodig heeft om efficiënt te kunnen ondernemen.

Nu aanmelden

Aanmelden balieplus

Uw gegevens

Uw aansluiting

* Om gebruik te maken van de korting op de premie van de NN ziekteverzuimverzekering dient u voor een kantooraansluiting te kiezen.

Uw kantoor

Weg naar Balieplus

Via welke Balieplus-partner?
Vink het "Ik ben geen robot" veld aan. De "Ik ben geen robot vraag" voorkomt dat het formulier door computers wordt ingevuld.
Sending

Lid worden van Balieplus? 

Dat kan op persoonlijke titel of met het hele kantoor. De keuze is mede afhankelijk van de producten en diensten die u wilt afnemen.

Kantooraansluiting
Iedereen op kantoor kan hierbij gebruik maken van de voordelen die Balieplus biedt. Dus ook uw ondersteunende medewerkers! Lidmaatschapskosten zijn slechts € 40,- (excl. BTW) per advocaat per jaar.

Individuele aansluiting
Ook voor zelfstandig gevestigde advocaten of individuele advocaten binnen een kantoor biedt het lidmaatschap vele voordelen. Voor slechts € 40,- (excl. BTW) per jaar kunt u gebruik maken van speciaal voor u geselecteerde aanbiedingen.

Hoe werkt het?
De snelste manier om te profiteren van de voordelen die Balieplus u biedt is het invullen van bijgaand formulier.
Wilt u eerste weten welke voordelen voor u vooral van belang zijn? Op onze pagina ‘Bereken uw voordeel‘ krijgt u snel inzicht in de mogelijke voordelen.