Proefabonnement
Wenst u een kosteloos en vrijblijvend proefabonnement* op Legal Intelligence, Public Intelligence of Tax Intelligence te ontvangen vult u hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen één week contact met u op.
* Op proefabonnementen zijn onze algmene voorwaarden van toepassing. Wij behouden ons het recht om proefabonnementen te weigeren.

iPad-app
Tijdens de proefperiode hebt u ook toegang tot de geactiveerde versie van onze iPad-app. Deze kunt u kosteloos downloaden in de app store van Apple. De Legal Intelligence app voor de iPad maakt het u mogelijk overal en altijd de meest actuele juridische documenten te raadplegen.

Openbare bronnen
Legal Intelligence, Public Intelligence en Tax Intelligence bieden standaard toegang tot de belangrijkste openbare bronnen, zoals wet- en regelgeving, kamerstukken, rechtspraak en documenten van toezichthouders. Met deze toegang is in onze producten onder meer een compleet overzicht van parlementaire geschiedenis bij wetgeving te raadplegen, en kunnen attenderingen worden ingesteld op rechtspraak en kamerstukken.

Uitgeverscontent**
Wilt u tijdens de proefperiode meer bronnen tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld van juridische uitgevers? Dat kan. Wij stellen samen met u een lijst op die voor u relevant is.
** Beschikbaarheid van specifieke bronnen kan afhankelijk zijn van individuele afspraken tussen de gebruiker van de zoekdienst en uitgevers.
U kunt voor nadere informatie altijd contact met ons opnemen op 010-2800522 of mailen naar info@legalintelligence.com.

Aanvraagformulier Legal Intelligence proefabonnement

Contactgegevens

Sending