Dagelijks helpt Balieplus advocaten efficiënt ondernemen, omdat wij geloven dat de expertise van een advocaat het best tot zijn recht komt als hij verder niks aan zijn hoofd heeft. Dat betekent dat we goed nadenken over alles wat u nodig heeft om uw kantoor te runnen. Die diensten en producten hebben we op een rijtje gezet en bieden we voordelig aan via zorgvuldig geselecteerde partners.

  • Balieplus weet wat advocaten nodig hebben om te ondernemen
  • Balieplus selecteert het beste in de markt
  • Met Balieplus besparen advocaten op hun vaste lasten
  • Balieplus volgt de ontwikkelingen in de advocatuur op de voet
  • Kortom: Balieplus helpt advocaten efficiënt ondernemen

Service van de Orde

Balieplus is ontstaan als serviceorganisatie van de Orde van Advocaten, met maar een doel: advocaten ontzorgen. De banden met de advocatuur zijn nog even hecht als toen we begonnen. Daarom weten we ook zo goed wat er nodig is om efficiënt een advocatenkantoor te runnen.

Wij zien door de bomen het bos wel

Het kost een hoop tijd en energie om de bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling goed te organiseren voor het kantoor. Ziet u door de bomen het bos nog wel? Balieplus kent het dienstenaanbod voor de advocatuur, kan beoordelen wat er nodig is, een selectie maken uit het beschikbare aanbod en aantrekkelijke kortingen bedingen. Dat scheelt advocaten veel tijd en geeft hen de zekerheid dat de voorselectie relevant en goed is.

We zorgen voor verdieping

Dankzij ons brede netwerk zitten we bovenop de trends in de bedrijfsvoering en ontwikkeling van advocaten. Die kennis delen we graag, zowel online als in trainingen en workshops. Daarmee helpen we advocaten die hun zakelijke en persoonlijke vaardigheden willen verbeteren. Of het nu gaat om time-management, onderhandelen of social media. Balieplus zorgt voor verdieping.

Voordeel voor advocaten en al hun medewerkers

De producten en diensten van Balieplus zijn beschikbaar voor alle medewerkers van een advocatenkantoor. Word ook lid en profiteer!

Paul Paasschens

Directeur Balieplus

Paul Paasschens, directeur Balieplus

Direct naar

Bereken uw voordeel
Bekijk het aanbod
Meld u aan