Dialogue Ontwikkelt!

Expert in soft skills, leiderschap en samenwerken
Dialogue is een bureau voor ontwikkeling van talent en organisaties van hoogopgeleide mensen.
Met advies, coaching, mediation en training ondersteunt Dialogue organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamontwikkeling en individuele personen in hun persoonlijke- en vaardighedenontwikkeling.

Dialogue heeft expertise en know how in de juridische wereld opgebouwd en heeft ruime ervaring in het trainen van vaardigheden en het ontwikkelen van maatwerkprogramma’s voor de advocatuur. De aanpak van Dialogue en haar trainers en coaches is praktisch en doelgericht.

Onze waarden
Wij geloven dat als mensen in hun kracht staan, een organisatie floreert. Vanuit die gedachte willen wij het talent van mensen ontdekken en ontwikkelen.

Daarin zijn wij ambitieus, we zijn immers net als u professionals en weten wat u drijft, boeit en uitdaagt. Wij willen u, als professional in de advocatuur, handvatten geven om tot topprestaties te komen.

Dialoog betekent voor ons verbinding, samenspraak, een goed gesprek en echt contact. Wij geloven erin dat door een goede dialoog samenwerken wordt verbeterd en mensen beter tot hun recht komen. Door actief naar u te luisteren en ons in te leven in uw leerdoel, kunnen we u goed begeleiden, adviseren en trainen. Een goede dialoog is essentieel voor organisatie- en talentontwikkeling!

Onze expertise
Onze trainers en coaches zijn hooggekwalificeerde, ervaren professionals en hebben ruime kennis van, en affiniteit met, de professionele wereld waarin u zich begeeft. Zij zijn veelal zelf afkomstig uit de advocatuur en weten wat er speelt en wat voor u van belang is binnen de uitvoering van uw vak.

Sinds september 2013 geeft Dialogue uitvoering aan de Beroepsopleiding Advocaten. De uitvoering van de beroepsopleiding is een samenwerkingsverband van Dialogue met CPO te Nijmegen en staat onder toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten. Binnen de Beroepsopleiding Advocaten is Dialogue verantwoordelijk voor het gehele Vaardighedenonderwijs.

De meerwaarde van Dialogue komt tot uiting in

  • Gering aantal deelnemers in trainings- en opleidingsgroepen
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Gepassioneerde en hooggekwalificeerde professionals afkomstig uit het vak
  • Praktijkgerichte trainingen middels aansluitende casuïstiek
  • Blended en high impact learning
  • Inspirerende locatie(s)
  • Gastvrijheid

Contact
Indien u vragen heeft, of vrijblijvend een afspraak wilt maken om uw leerdoel nader te bespreken, kunt u contact met Dialogue opnemen via telefoonnummer 035-541 18 44 of door een mail te sturen aan info@dialoguebv.nl. Uiteraard kunt u ook altijd onze website www.dialoguebv.nl bezoeken.

Dialogue

Dialogue b.v.
Lindelaan 12
1405 AK Bussum

T 035 541 18 44
info@dialoguebv.nl

Waarom Balieplus?


Wij zien in Balieplus een waardevolle samenwerkingspartner. Ook Balieplus wil advocaten helpen efficiënter te ondernemen door hen te ontzorgen en te ontwikkelen. De samenwerking biedt beide een groot netwerk van advocaten. Voor Dialogue een zeer waardevolle doelgroep aan wie wij graag onze diensten willen aanbieden. Wij dragen graag bij aan de (talent)ontwikkeling van de advocatuur in het algemeen en de individuele advocaat in het bijzonder.

Dialogue Persoonlijke Vaardigheden2021-09-01T10:30:17+02:00
Gespreksleider intervisie opleiding (2-daags)2021-09-01T11:46:25+02:00