Voor advocaten2021-08-19T15:28:45+02:00

Voor Advocaten

De uurtarieven staan onder druk, concurrentie komt uit de meest onverwachte hoeken, cliënten komen echt niet meer vanzelf en als ze komen zijn ze erg kritisch. Een deel van het werk hebben ze al gedaan voordat ze bij u aanschuiven, online hebben ze al een standaardcontract gedownload en de nodige inhoudelijke kennis opgedaan. En u wordt geacht het snel en goed voor ze op te lossen, voor een schappelijke prijs.

Intussen moet u een eigen praktijk runnen, bijdragen aan de kantoorkosten, acquireren, twitteren, opleidingen volgen en voldoen aan vele beroepseisen. Daar zou een normaal mens duizelig van worden. Des te belangrijker is het om te weten op wie u terug kunt vallen bij alle praktische zaken die spelen in uw praktijk: Balieplus helpt advocaten efficiënt te ondernemen.

Als serviceorganisatie voor de advocaten weten we goed wat advocaten nodig hebben. We hebben alle diensten en producten die een advocaat nodig heeft om goed te functioneren geïnventariseerd en er de beste uitgekozen. Via door ons geselecteerde partners bieden we die diensten tegen korting aan voor advocaten.

U wilt graag bijblijven en de Orde verwacht dat ook van iedere advocaat. Met de aanbieder van de meeste en de beste inhoudelijke cursussen, SDU, bieden we daarom opleidingen voor advocaten aan tegen 20% korting. Verdieping in elk onderdeel van uw vakgebied wordt daarmee niet alleen leuk, maar ook een stuk beter betaalbaar.
Als advocaat moet u van vele markten thuis zijn. Ook commercieel inzicht, project- en timemanagement, persoonlijke effectiviteit en andere vaardigheden zijn onmisbaar om goed uw praktijk te kunnen voeren. Wij zetten ze op een rijtje voor u.
Voor advocaten valt veel te besparen op het gebruik van hun mobiele telefoon, zeker als ze ook vaak in het buitenland bellen. En heeft u er wel eens aan gedacht om uw telefooncentrale te vervangen voor een voip-centrale (internetbellen)? Dat scheelt direct in de vaste lasten. Ook voor de computerwerkplekken, clouddiensten en andere oplossingen voor de digitalisering van uw praktijk heeft Balieplus een oplossing.
Als u voor uzelf een verzekering afsluit, wilt u dat misschien ook direct voor uw gezin goed regelen. Ook daarin neemt Balieplus u graag werk uit handen. Via de partners van Balieplus kunt u een zorg-, auto-, of inboedelverzekering voor uw gezin afsluiten. Wij hebben de partners al geselecteerd en ook al voor u onderhandeld over de prijs.

Gerelateerd nieuws

Balieplus

Helpt advocaten efficiënt ondernemen

U bent advocaat, dus bent u ondernemer. En eerlijk is eerlijk, uw hart ligt bij uw cliënten. Zij kunnen altijd een beroep op u doen. Logisch, zaken gaan voor. In de drukte schieten praktische onderwerpen als verzekeringen, ICT, telefonie, kantoorbenodigdheden, opleidingen er nog wel eens bij in. Zonde, want die vaste lasten komen wel elke maand terug, dus het loont om daar kritisch naar te kijken. Daar is Balieplus goed in. We weten exact wat een advocatenkantoor nodig heeft om efficiënt te kunnen ondernemen.

Alles over starten Advocatenkantoor

Benieuwd naar de vele Balieplus-voordelen?

Aantal vestigingen
Aantal advocaten
Aantal medewerkers

Inhouse masterclass: Board Dynamics RvC2020-06-11T09:35:23+02:00
Zorgverzekering voor advocaten en medewerkers2020-11-23T10:55:30+01:00