Voor kantoren2021-08-26T14:59:37+02:00
Balieplus Facilitaire Diensten

Voor kantoren en kantoordirecteuren

Een advocatenkantoor is een bedrijf, ook al vinden sommige advocaten dat nog steeds niet sjiek om te zeggen. Maar hoe houd je de vaste lasten in bedwang, hoe organiseer je het kantoor zo strak mogelijk? Onderwerpen die niet met de inhoud van het werk te maken hebben, zoals de kantoororganisatie, krijgen nou eenmaal nooit de hoogste prioriteit. Dankzij Balieplus hoeft dat ook niet, want wij zetten alle producten en diensten die een kantoor nodig heeft om efficiënt te ondernemen op een rijtje.

Alles op een rijtje

Persoonlijke en zakelijke verzekeringen, pensioenen, opleidingen, kantoorbenodigdheden, ICT, telefonie, cloud-diensten, het kantoorhandboek: bij ons vindt u het allemaal, tegen mooie kortingen. Wij hebben deals met leveranciers van diensten en producten voor advocatenkantoren en individuele medewerkers. Het scheelt u heel veel tijd aan het uitzoeken, offertes opvragen en het vergelijken van diensten en prijzen.

Kan uw kantoor een werknemer twee jaar doorbetalen bij ziekte? Als u net bent begonnen met een kantoor kan een zieke collega een flinke aanslag zijn op de financiële buffer. En dan kunnen uw advocaten nog zo goed thuis zijn in het arbeidsrecht, dit is andere koek. Ook bij kantoren die al langer bestaan drukken de kosten van een zieke werknemer zwaar op de begroting. Balieplus werkt met gespecialiseerde verzekeraars voor alle soorten verzekeringen. We bieden verzekeringen tegen ziekte, arbeidsongeschiktheid, beroepsaansprakelijkheid, maar ook een auto- of inboedelverzekering. Betaalbaar (altijd met korting ingekocht), goed, en met dekking die specifiek is toegespitst op de advocatuur.

Check hier alle verzekeringen voor advocaten, medewerkers (en hun familie!)

De fax kan bijna naast de typemachine in het museum, want de digitalisering van de rechtspraak is nu wel erg dichtbij. KEI zal de komende tijd veel aandacht vergen van advocaten en hun ondersteunend personeel. Digitalisering van documenten en werkprocessen, niemand ontkomt er nog aan. Als u het in een keer goed wilt regelen, maken de door Balieplus geselecteerde partners digitalisering van elk advocatenkantoor een stuk makkelijker. Maar ook als u behoefte heeft aan digitale werkplekken, een nieuwe telefooncentrale of betaalbare mobiele telefonie voor het hele kantoor, hebben de partners van Balieplus een goede oplossing.

Met deze diensten wordt digitalisering van uw praktijk wel erg makkelijk

Bij de loodgieter thuis lekt het ook en de kinderen van de huisarts zijn altijd ziek? Klopt, en advocatenkantoren hebben hun eigen bedrijfsrisico’s slecht onder controle, terwijl ze cliënten er dagelijks over adviseren. Bedrijfshulpverlening (BHV) klinkt ver van uw bed (hoort dat niet bij grote bedrijven?), maar wie heeft er een EHBO-diploma en kan reanimeren als een cliënt of collega het Spaans benauwd krijgt, en wie weet er hoe de brandblusser werkt? Het hebben van een BHV’er is wettelijk verplicht, net als het doen van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) voor een veilige werkomgeving. Voor advocatenkantoren is dat geen erg ingewikkelde opgave, zeker niet als u een workshop volgt van een van onze partners.

Alle risico’s die u verplicht moet inventariseren op een rijtje

Het paperless office is voor sommigen een droom, en voor de meesten is het nog ver weg. Dus papier, kantoorspullen, een dicteerapparaat of archiefmappen zijn allemaal hard nodig. Dankzij goede afspraken met leveranciers krijgen Balieplus-leden hun spullen snel en met flinke kortingen geleverd.

Nooit meer misgrijpen voor kantoorspullen

Gerelateerd nieuws

Pluspunten

  • Balieplus weet wat advocaten nodig hebben om te ondernemen
  • Balieplus selecteert het beste in de markt
  • Met Balieplus besparen advocaten op hun vaste lasten
  • Balieplus volgt de ontwikkelingen in de advocatuur op de voet
  • Kortom: Balieplus helpt advocaten efficiënt ondernemen
Bekijk hier alle voordelen

Benieuwd naar de vele Balieplus-voordelen?

Aantal vestigingen
Aantal advocaten
Aantal medewerkers

Als we een voor u essentiële dienst of product niet aanbieden, laat het ons dan weten , dan onderzoeken we of we deze kunnen toevoegen.

Lyreco kantoorartikelen2021-09-01T13:27:37+02:00
RI&E Balieplus voor advocaten bespaart tijd en kosten2021-09-01T13:28:27+02:00
Sdu Opleidingen & Events2021-05-14T14:17:53+02:00