Voor medewerkers2021-08-13T12:39:23+02:00
Voordelen voor medewerkers

Voor Medewerkers

U werkt bij een advocatenkantoor in een staf- of ondersteunende functie? U bent constant bezig de zaken goed te organiseren voor de advocaten, maar vergeet u daarbij uzelf niet? De voordelen die het kantoor heeft bedongen via Balieplus bij het afsluiten van verzekeringen, opleidingen en andere praktische zaken kent u misschien al. Maar weet u dat voor uzelf die kortingen ook gelden? Als het kantoor is aangesloten bij Balieplus, geldt de korting ook voor alle medewerkers. Zo helpt Balieplus niet alleen advocaten efficiënt ondernemen, maar helpen we ook de medewerkers van het kantoor privé en zakelijk verder.

Verzekeringen voor medewerkers van advocatenkantoren

Een collectieve autoverzekering voor kantoor afsluiten, en ook uw eigen auto goed verzekeren kan via Balieplus in dezelfde moeite. Maar heeft u al eens gecheckt of het loont om over te stappen van zorgverzekeraar? Ook daarin neemt Balieplus u graag werk uit handen. Via de partners van Balieplus kunt u een zorg-, auto-, of inboedelverzekering voor uw gezin afsluiten. Wij hebben de beste verzekeraars al geselecteerd en ook al voor u onderhandeld over de prijs.
Alle informatie over verzekeringen voor medewerkers

Onmisbare vaardigheden

De advocaten zijn verplicht om permanent opleidingen te volgen, maar hoe zit dat met hun personeel? Ook voor u zijn commercieel inzicht, project- en timemanagement, persoonlijke effectiviteit en andere vaardigheden zijn onmisbaar om de advocaten goed te kunnen ondersteunen. Als u via SDU een opleiding volgt, vergeet dan niet te melden dat het kantoor Balieplus-lid is.
Alle opleidingen voor medewerkers van advocatenkantoren

Persoonlijke voordelen

Balieplus

Helpt advocaten efficiënt ondernemen

U bent advocaat, dus bent u ondernemer. En eerlijk is eerlijk, uw hart ligt bij uw cliënten. Zij kunnen altijd een beroep op u doen. Logisch, zaken gaan voor. In de drukte schieten praktische onderwerpen als verzekeringen, ICT, telefonie, kantoorbenodigdheden, opleidingen er nog wel eens bij in. Zonde, want die vaste lasten komen wel elke maand terug, dus het loont om daar kritisch naar te kijken. Daar is Balieplus goed in. We weten exact wat een advocatenkantoor nodig heeft om efficiënt te kunnen ondernemen.

Lid worden van Balieplus

De producten en diensten van Balieplus zijn beschikbaar voor alle medewerkers van een advocatenkantoor. Word ook lid en profiteer!

Meld je nu aan bij Balieplus!
Dialogue Persoonlijke Vaardigheden2021-09-01T10:30:17+02:00
Sdu Opleidingen & Events2021-05-14T14:17:53+02:00
Zorgverzekering voor advocaten en medewerkers2020-11-23T10:55:30+01:00